Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΑΚΗ με αφορμή τον ΑΓΙΑΣΜΟ του 7ορόφου.

        Σε ότι αφορά τις δηλώσεις ΠΟΛΑΚΗ, με αφορμή τον έν κρυπτώ ΑΓΙΑΣΜΟ που έκανε ο Διοικητής του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, στο 7όροφο Κτίριο του Νοσοκομείου μας, δηλώσεις ενός Υπουργού που δυστυχώς θα πούμε ότι δεν δικαιούται να ομιλεί για το έν λόγω κτίριο, γιατί επί των ημερών του, εξαιτίας και της δικής του αδράνειας και αδιαφορίας, πιθανά και ανικανότητας, αυτό δεν παρεδόθη τον Δεκέμβρη του 2015, με κίνδυνο παρ΄ ολίγο να χαθεί το έργο και να ζητηθούν πίσω οι σχετικές πιστώσεις που διέθετε εξ΄ ολοκλήρου η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η οποία  ευτυχώς με την νέα της παρέμβαση και χρηματοδότηση έσωσε την κατάσταση της ολοκλήρωσης του έργου, που έγινε την 20/12/2016, με καθυστέρηση μιάς ολόκληρης χρονιάς και κύριο υπαίτιο γι΄ αυτήν την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουμε να πούμε  τα εξής:
1.      Κατ΄ αρχήν θα πούμε ότι όσο μιλάει τόσο εκτίθεται αυτός και οι συνεργάτες του και όχι εμείς που έχουμε μια διαχρονική έντονη και καθημερινή αγωνιστική πορεία για την ολοκλήρωση αυτού του έργου και γι΄ αυτό πιέζαμε και συνεχίζουμε να πιέζουμε μέχρις ότου αυτό λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ και στο σύνολό του, κάτι που δεν διαφαίνεται και δεν το εξασφαλίζει ούτε ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ούτε η δική τους ελλιπής έως ανύπαρκτη χρηματοδότηση, ούτε ο ανύπαρκτος  σχεδιασμός και προγραμματισμός της Διοίκησης.
     Συνεπώς λοιπόν κ Πολάκη, δεν είναι έκθετοι οι Συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, που από εμπάθεια και μένος στοχοποιούνται από εσάς που δεν σας αρέσει ο διάλογος-η κριτική και η ανάδειξη των προβλημάτων, αλλά εσείς και οι συνεργάτες σας.     
     Είστε έκθετος λοιπόν κύριε Πολάκη:
ü Γιατί δεν φροντίσατε για την έγκαιρη και μέσα στα σχετικά χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένα την 31/12/15, ολοκλήρωση των εργασιών στο 7όροφο, όπως προαναφέρουμε.
ü Γιατί δεν φροντίσατε για την ΑΜΕΣΗ παράδοση του κτιρίου. Μια παράδοση που ήταν υπόθεση 7 περίπου ημερών και την οποία, μετά την πίεση που ασκήσαμε και την απειλή κινητοποιήσεων, ολοκληρώσετε με μια καθυστέρηση 2 μηνών, παρά τις ψεύτικες και αναποτελεσματικές κατά τ΄ άλλα συντονισμένες προσπάθειες που επικαλείστε.
ü Γιατί δεν φροντίσατε μέχρι και σήμερα να στείλετε εκείνες τις πιστώσεις που χρειάζονται γι΄ αυτήν την μεταστέγαση, εξαιτίας των οποίων η μεταστέγαση θα γίνει σταδιακά και σε βάθος χρόνου και όχι αμέσως όπως διεκδικούμε εμείς και θέλει η τοπική κοινωνία, γι΄ αυτό και η προαναφερόμενη συνειδητή καθυστέρηση.
2.   Σε ότι αφορά την ανάρτηση των φωτογραφιών με τις σόμπες που χρησιμοποιούσαν οι Ασθενείς στην Νεφρολογική Κλινική, σας προκαλούμε εάν είναι ψέματα κάντε μας μήνυση, εάν όμως είναι αλήθεια, που είναι, πείτε μας τι θα πείτε σ΄ αυτούς τους ασθενείς που έφερναν την σόμπα από το σπίτι τους για να ζεσταθούν, εξαιτίας μιας βλάβης από τον Σεπτέμβρη, που δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν οι εδώ συνεργάτες σας, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και το πολύ κρύο που προβλεπόταν να έλθει και ήλθε. Τι θα πείτε για τα τεράστια ποσά που θα καταβάλλουμε ως Νοσοκομείο στην ΔΕΗ για την λειτουργία της πληθώρας των Aircontision που δούλεψαν όλες εκείνες τις ημέρες για να ζεστάνουν τους Εργαζόμενους και όχι μόνον.
3.     Τέλος εάν σας αφήσουμε να λειτουργήσετε, όπως λέτε και θέλετε, χωρίς τις οχλήσεις μας και τις παρεμβάσεις μας, χωρίς τις πιέσεις μας και τις καταγγελίες μας, πολύ φοβόμαστε για την τύχη της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ που δυστυχώς νοσεί βαθύτατα.
4.     Κλείνοντας θα θέλαμε να σας πούμε, πως λυπούμαστε πολύ για την εμπάθεια και το μένος που έχετε απέναντι στο Συνδικαλιστικό κίνημα, από το οποίο αν και περάσατε, δυστυχώς η ισοπεδωτική κομματική σας λειτουργία, που γρήγορα ξεχάσατε, δεν σας άφησε περιθώρια να διδαχθείτε από την λειτουργία του και πως αυτό εκφράζεται όταν απέναντί του έχει μια αδιάλλακτη και υβριστική ηγεσία σαν και την δική σας.
    Δοθείσης της ευκαιρίας σας υπενθυμίζουμε ότι η σιωπή είναι χρυσός και πιο πολύ για εσάς που με την πολιτική σας, τις κοροϊδίες σας και τις ψεύτικες υποσχέσεις σας, έχετε φέρει την υγεία σε τέλμα, στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από την καθημερινή και για τι θεαθείναι επικοινωνιακή σας πολιτική.

                          Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: