Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Οργανωτική Εγκύκλιος ΠΟΕΔΗΝ

ΠΡΟΣ: ΟΛΑ τα  ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ της ΠΟΕΔΗΝ
 
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ    ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΕΔΗΝ για ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΥΝΕΔΡΩΝ

Συνάδελφοι,
      Σας ενημερώνουμε ότι από 13/2/2017 ισχύουν οι Αντιπρόσωποι οι οποίοι θα προκύψουν από τις Εκλογικές διαδικασίες των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.
      Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ στις 6/2/2017 αποφασίσθηκε οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν με την ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωποίησης εξαιρουμένων των γιατρών που ψηφίζουν μόνο με το Εκλογικό Βιβλιάριο προς αποφυγή διπλοψηφίας (ΠΟΕΔΗΝ – ΟΕΝΓΕ).
     Θα παρακαλούσαμε επίσης όταν θα γίνουν εκλογές για Αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ να αποστέλλονται το Πρακτικό Εκλογών και η Κατάσταση Ψηφισάντων με υπογραφές.
      Σας γνωρίζουμε ότι με το άρθρο 52, παρ. 1 του Ν. 4446/2016 καταργήθηκε η παράγραφος 5 του άρθρου 11 του Ν. 1264/1982, που προέβλεπε ορισμό Ειρηνοδίκη για την διεξαγωγή των εκλογών και ως Δικαστικός Αντιπρόσωπος πλέον ορίζεται δικηγόρος με επαγγελματική εμπειρία τεσσάρων (4) ετών. Η αίτηση γίνεται στο οικείο Δικηγορικό Σύλλογο.
     Τα Σωματεία που έχουν λιγότερα από 50 μέλη δεν χρειάζονται Δικαστικό Αντιπρόσωπο. Η συμμετοχή στο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ προϋποθέτει και την οικονομική τακτοποίηση του Σωματείου.
Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: