Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Επιστολή του κου Π.Κυριακόπουλου Προέδρου του ΕΙΤΗΣΕΕ από την οποία προκύπτει ότι το Νοσοκομείο Σωτηρία από τον τηλεμαραθώνιο 16/4/2016 έλαβε το ποσό των 252.160,86€ το οποίο συγκεντρώθηκε και η Διοίκηση του Νοσοκομείου αγνοεί την τύχη του.

      Σας κοινοποιούμε επιστολή του κου Π.Κυριακόπουλου Προέδρου του ΕΙΤΗΣΕΕ από την οποία προκύπτει ότι το Νοσοκομείο Σωτηρία από τον τηλεμαραθώνιο 16/4/2016 έλαβε το ποσό 252.160,86€ το οποίο συγκεντρώθηκε και η Διοίκηση του Νοσοκομείου αγνοεί την τύχη του.
      Ο κος Π.Κυριακόπουλος ζητάει να αναλάβει η Διοίκηση τις ευθύνες της για την αξιοποίηση των χρημάτων.
      Στη συνέχεια του Δελτίου Τύπου για τα χρήματα που δόθηκαν στο Νοσοκομείο Σωτηρία από τηλεμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας για την ανακαίνιση της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής - Ογκολογικής κλινικής στις 16/4/2016 όπως προκύπτει από επιστολή του Διοικητή του Νοσοκομείου προς τον Πρόεδρο της ΕΙΤΗΣΕΕ κο Π.Κυριακόπουλο ότι η Διοίκηση δεν γνωρίζει για την τύχη των χρημάτων, δίνουμε συνέχεια στο μείζον αυτό ζήτημα κοινοποιώντας την επιστολή του κου Π.Κυριακόπουλου προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σωτηρία που προκάλεσε την εν λόγω απάντηση.
       Στην επιστολή ο κος Π.Κυριακόπουλος αναφέρει ότι στον τηλεμαραθώνιο συγκεντρώθηκαν 252.160,86€ τα οποία δόθηκαν στο Νοσοκομείο. Με βάση επιστολή που έχει στα χέρια του ο κος Π.Κυριακόπουλος από τον κο Κ.Συρίγο Διευθυντή της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, προκύπτει ότι διατέθηκαν σε έργα 104.268,53€. Τα έργα αυτά ο Διοικητής στην επιστολή του δεν παραδέχτηκε ότι έγιναν ενώ από την επιστολή του κου Π.Κυριακόπουλου προκύπτει ότι τα έργα έγιναν και δεν παραλαμβάνονται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Ο κος Π.Κυριακόπουλος επισημαίνει στην επιστολή προς τον Διοικητή ότι υπάρχουν άλλα 153.038,47€ στο Νοσοκομείο από το υπόλοιπο της δωρεάς του τηλεμαραθωνίου και δεν αξιοποιούνται παρά τα τεράστια προβλήματα που έχει το Νοσοκομείο. Στις 20/3/2018 κοινοποιήθηκε η εν λόγω επιστολή του κου Π.Κυριακόπουλου και στον Υπουργό Υγείας κο Α.Ξανθό. Τι έπραξαν; Που πήγαν τα χρήματα;
                    Θα πρέπει άμεσα να παρέμβει Εισαγγελέας.
                                 Από την  Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ
Αρχεία
Δελτίο Τύπου   Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: