Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

EKΔΗΛΩΣΗ από το Γρ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΗΠΤΩΝ του Νοσοκομείου μας.


        Το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας» σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου, διοργανώνουν εκδήλωση για τους   χορηγούς, τους  εθελοντές, τους ασθενείς, το προσωπικό  & και τους φορείς, με τους οποίους  υλοποίησαν τις  δράσεις εικαστικής παρέμβασης  τον τελευταίο χρόνο.

      Στόχος όλων αυτών των  δράσεων ήταν η καλλιέργεια της εξωστρέφειας του νοσοκομείου,η θετικοποίηση των συναισθημάτων των ασθενών και των  συνοδών  τους, τόσο για το χώρο όσο και  για την ασθένεια, καθώς και το καλαίσθητο αποτέλεσμα μέσα από την τέχνη και τη δύναμη της συμβολικής έκφρασης και  νοηματοδότησης που εμπεριέχει.
        Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018  στην αίθουσα συνελεύσεων στο ταχύρρυθμο κτίριο στις 11.30 το πρωί, με προσκεκλημένη ομιλήτρια την καθηγήτρια ψυχολογίας ασθενών κ. Μαίρη Γκούβα. Ο τίτλος του  θέματος  που θα αναπτύξει είναι:
 «Θεραπεύειν & Φροντίζειν Εντέχνως»
και σχετίζεται με την ολοκλήρωση των δράσεων.
        Σκοπός της εκδήλωσης είναι να τιμηθούν  όλοι όσοι έγιναν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια   και  να  ξεναγηθούν στους χώρους των παρεμβάσεων ώστε να γνωρίζουν πως αξιοποιήθηκε η συνδρομή τους από το φορέα. 

Χορηγοί της συγκεκριμένης εκδήλωσης τους οποίους ευχαριστούν είναι οι κάτωθι: 
-Ζαχαροπλαστείο Εντελβαις 
-Ζαχαροπλαστείο max perry
-Εργαστήρι παραδοσιακών πιτών «Ο ΠΛΑΣΤΗΣ»
-Εργαστήριο πιτών «Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ»
-Εστιατόριο talks

Δεν υπάρχουν σχόλια: