Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Για άλλη μια φορά έδρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου "Άγιος Σάββας". Αφήνει το Νοσοκομείο χωρίς Επικουρικούς Ιατρούς μεθοδεύοντας την απομάκρυνση του Πρόεδρου του Σωματείου που ενοχλεί με την Συνδικαλιστική του δράση.

        Στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, υπηρετούν 12 Επικουρικοί Ιατροί (7 μέσω ΕΣΠΑ και 5 από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου). Λήγουν οι συμβάσεις τους και ο Διοικητής ζητάει από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια να προσληφθούν μόνο 6 επικουρικοί Ιατροί και όχι 12.
      Κόβει έξι βασικές ειδικότητες Ιατρών (1 Ογκολόγο, 1 Ακτινολόγο, 1 Πνευμονολόγο, 1 Ενδοκρινολόγο, 1Βιοπαθολόγο και 1 Αναισθησιολόγο).
       Παίζει με τις ζωές των ασθενών, τις λίστες αναμονής που θα εκτιναχθούν για να πετύχει την απομάκρυνση από το Νοσοκομείο του Προέδρου του Σωματείου που είναι Επικουρικός Γιατρός Ακτινολόγος. Έκοψε μεταξύ των επικουρικών γιατρών και τον Ακτινολόγο, για να μην μπορεί να διεκδικήσει την θέση ο Πρόεδρος του Σωματείου με αυξημένες πιθανότητες λόγω ειδικής εμπειρίας που διαθέτει.
      Ζητάμε από τον Υπουργό Υγείας να μην επιτρέψει τέτοιες μεθοδεύσεις που τελικά είναι σε βάρος των ασθενών και μάλιστα ασθενών με καρκίνο.

Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: