Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Β. Αλεξόπουλος Καραμανδανείου για 409: “Αφήστε τους λαϊκισμούς εσείς που δεν κάνατε τίποτα για την αξιοποίησή του”

     Για την ανάγκη ίδρυσης μιας επιπλέον υγειονομικής μονάδας μίλησε ο κ. Αλεξόπουλος στον Max FM 93,4 και την εκπομπή “Πρωινές Παρεμβάσεις” του Αλέξανδρου Κογκόλη. Ο γνωστός Παιδοχειρουργός αναφέρθηκε στη δυνατότητα αξιοποίησης του 409 για την υποστήριξη του Καραμανδανείου, ενώ τόνισε ότι όσοι τώρα είναι επικριτικοί, δεν ανέλαβαν τη δέουσα δράση όταν είχαν τη δυνατότητα.
     “Χρειαζόμαστε νέα υγειονομική μονάδα. Ο Πρωθυπουργός είχε έρθει πριν από περίπου δύο μήνες και ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να γίνει ανακαίνιση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων. Είναι πολύ σημαντικό. Πράγματι θα έπρεπε να έχουμε ένα ακόμη παιδιατρικό νοσοκομείο. Αλλά από την στιγμή που δεν είναι εφικτό, θέλουμε μια ανακαίνιση και μια επέκταση. Το 409 θα μπορούσε να αξιοποιηθεί εφόσον θα είχε προηγηθεί η απαραίτητη ανακαίνιση. Να δοθεί για να εξυπηρετήσει το Καραμανδάνειο” είπε αρχικά.
     Εν συνεχεία προσέθεσε: “Θα ήθελα όμως να σημειώσω και κάτι άλλο. Η υποκρισία και ο λαϊκισμός σε αυτή τη χώρα περισσεύουν. Διάβασα ότι η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, είπε “γιατί δεν το δίνετε τώρα στο Καραμανδάνειο;” Το 2017 λοιπόν που είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί άφησαν τόσο χώρο να πάει χαμένος και το επέστρεψαν στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης; Γιατί δεν το έδιναν στο Καραμανδάνειο ενώ ήξεραν τότε οι ιθύνοντες και οι ηγέτες εδώ στην Αχαΐα ότι θέλαμε έναν επιπλέον χώρο; Ας δούμε τώρα λοιπόν αν μπορεί να γίνει κάτι”.
Αναδημοσίευση από το https://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: