Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

6η ΥΠΕ: “Εφηµερίες µε ασφάλεια”

 Η κάλυψη των Τµηµάτων Επειγόντων Περιστατικών µε ιατρικό προσωπικό ώστε να εφηµερεύουν µε ασφάλεια αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα ζητήµατα που βρίσκεται στην ατζέντα του διοικητή της 6ης Υγειονοµικής Περιφέρειας, σύµφωνα µε όσα ανέφερε ο Γιάννης Καρβέλης παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Ηλία Θεοδωρόπουλο.

Η συνάντησή τους έγινε χθες το πρωί στο κτήριο της 6ης Υγειονοµικής Περιφέρειας µε τον κ. Καρβέλη να εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του νέου διοικητή και να τον ενηµερώνει για τις αρµοδιότητες και τα ζητήµατα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την µεγαλύτερη υγειονοµική περιφέρεια της χώρας.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Καρβέλη για τη συνεργασία των τελευταίων ετών και για το έργο που παρήχθη στο Γενικό Νοσοκοµείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» κατά την διάρκεια της θητείας του ως διοικητή, αλλά και για την ενηµέρωση που του παρείχε για το νέο χαρτοφυλάκιο που αναλαµβάνει.

Ο κ. Καρβέλης χαιρέτισε τους εργαζόµενους της 6ης ΥΠΕ έναν προς έναν και τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία που είχαν τα τελευταία πέντε χρόνια όπου µοιράστηκαν πολλές ώρες δουλειάς και αγωνίας ιδίως την περίοδο της πανδηµίας του κορωνοϊού και δήλωσε πως θα είναι πάντα δίπλα τους. Ευχές για καλή επιτυχία στο έργο του έλαβε ο κ. Θεοδωρόπουλος από το σύνολο των εργαζοµένων της 6ης ΥΠΕ αλλά και από υγειονοµικά στελέχη της περιοχής, µε τον ίδιο να δηλώνει αποφασισµένος να εργαστεί σκληρά υπηρετώντας µια θέση ιδιαίτερα τιµητική αλλά και µε µεγάλη ευθύνη προς όφελος της βελτίωσης των συνθηκών νοσηλείας στην περιοχή µας.


Αναδημοσίευση από: dete.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: