Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Κατόπιν εορτής το ΦΕΚ διορισμού για τους Υποδιοικητές ΥΠΕ – Ποιοι τοποθετούνται

Κατόπιν εορτής εκδόθηκε το ΦΕΚ διορισμού για τους νέους Υποδιοικητές ΥΠΕ και εφόσον οι ίδιοι είχαν ενημερωθεί, ενώ προηγήθηκε και σύσκεψη με όλη την ηγεσία του υπουργείου υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ τι προηγήθηκε: Σύσκεψη με τους νέους Υποδιοικητές ΥΠΕ πριν …διοριστούν – Έντονες αντιδράσεις

Μπορεί δεκάδες υποψήφιοι να πήραν μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για να λάβουν μια θέση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στις Υγειονομικές Περιφέρειες, φαίνεται όμως ότι οι διορισμοί είχαν προαποφασιστεί κάτι που αποδεικνύεται και από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Την ώρα που πολλοί υποψήφιοι περίμεναν εάν θα λάβουν μία θέση Υποδιοικητή σε Υγειονομική Περιφέρεια, ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πώς είχε ήδη επιλέξει τα στελέχη χωρίς να το ανακοινώσει επισήμως και με τα οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 22 Αυγούστου.

Το ΦΕΚ διορισμού για τους νέους Υποδιοικητές ΥΠΕ εκδόθηκε τελικώς το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου.

Οι νέοι 14 Υποδιοικητές ΥΠΕ

Οι Υποδιοικητές ΥΠΕ είναι δύο ανά Υγειονομική Περιφέρεια και συνολικά 14 νέα στελέχη θα αναλάβουν άμεσα υπηρεσία. Ήδη έχουν διοριστεί οι επικεφαλής Διοικητές των επτά υγειονομικών περιφερειών οι οποίοι πέρασαν και από την σχετική διαδικασία γνωμοδότησης της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής.

Πάντως η διαδικασία αμφισβητήθηκε δεόντως από την αντιπολίτευση η οποία άσκηση σκληρή κριτική για την επιλογή των νέων Διοικητών ΥΠΕ καθώς οι 5 από τους 7 παρέμειναν στη θέση τους.

Δείτε ΕΔΩ το ΦΕΚ


Αναδημοσίευση από: healthreport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: