Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Σχετικά με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ στην 6η Υ.Πε και την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. .

         Σε οτι αφορά την δική μας ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, την δεύτερη 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και την σχετική ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ στην 6η Υ.Πε, σχετική είναι η παρακάτω ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  του Σωματείου μας:

        Πραγματοποιήθηκε ΣΗΜΕΡΑ 29/6/16, όπως είχαμε προαναγγείλει, η ΔΕΥΤΕΡΗ 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του Σωματείου μας, ενάντια:                    
ü Στη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΕΣΥ, της ΠΡΟΝΟΙΑΣ και του ΕΚΑΒ 
ü Στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Νοσοκομείου και τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ σε επίπεδο Διοίκησης και όχι μόνον.
ü Στις απαράδεκτες συνθήκες που βιώνουν οι Συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων από   την υπερ-εντατικοποίηση της δουλειάς, την εξουθένωσή τους απο τις μεγάλες ελλείψεις, ένεκα των οποίων δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα Ρεπό τους-ούτε την Άδειά τους. 
ü Στα παράλληλα ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ που ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ επιβάλλει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ στους Συναδέλφους μας, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ τους και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ τους και μάλιστα με την στήριξη και καθοδήγηση της 6ης Υ.Πε.
          Με την σημερινή ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,  μετά την σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου, προχωρήσαμε σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από την Υ.Πε και ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στην εκεί Διοίκηση, όπου στη σχετική συνάντησή μας με τον μοναδικό παρόντα, τον Υποδιοικητή τον Κον Ζαμπάρα, ζητήσαμε:
 • Να επιστρέψουν στο Νοσοκομείο όλοι οι ΜΕΤΑΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ προς την Υ.Πε και όχι μόνον και να βρεθεί        ΑΜΕΣΑ λύση στην χορήγηση των οφειλόμενων ρεπό και αδειών του Προσωπικού.
• Να παρθούν πίσω οι αποφάσεις της Διοικητεύουσας, τόσο για την ανάθεση των  καθηκόντων των Οδηγών στην Ασφάλεια του Νοσοκομείου, όσο και των θυρωρών, αποφάσεις που διαλύουν ότι έχει απομείνει από την ασφάλεια και μάλιστα σε μια περίοδο πολλών επιθέσεων στα ΤΕΠ, ενάντια σε Ιατρούς και Εργαζόμενους.
• και βεβαίως την καταβολή των οφειλόμενων στις Αργίες και τα Νυκτερινά, που υποχρεωτικά μας επιβάλλουν να εργαζόμαστε.
         Αφού δεν υπήρξε κάποια λύση-απάντηση, τόσο στα προαναφερόμενα, όσο και σε εκείνα που αναφέρθηκαν οι συμμετέχοντες  απεργοί Συνάδελφοί μας, όπως οι Μαίες, οι Εργαζόμενοι στα χειρουργεία, οι Τραυματιοφορείς, οι Βοηθοί Θαλάμων, οι Διοικητικοί κλπ κλάδοι που βιώνουν έντονα τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά, ζητήσαμε να ενημερωθεί για όλα αυτά όλη η Διοίκηση της 6ης Υ.Πε και να δρομολογηθεί ΑΜΕΣΑ σχετική συνάντηση, για την αντιμετώπισή τους.
                                                       ...................................................
        Επίσης δείτε φωτο κλπ, από τα σημερινά συμβαίνοντα έξω από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, όπου πραγματοποιήθηκε η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ, στα πλαίσια της σημερινής ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ 4ωρης ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, κάνοντας κλικ στούς παρακάτω σχετικούς συνδέσμους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: