Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Αυτοψία του Patranews.gr στον «Άγιο Ανδρέα» - Επιβεβαιώνονται οι εργαζόμενοι για τα… ψηλά χόρτα και τα φίδια! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

      Επιβεβαιώνει τα όσα κατήγγειλαν, με ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ο «Άγιος Ανδρέας», για τον ακαθάριστο περιβάλλοντα χώρο, η αυτοψία του Patranews.gr.
       Εγκαταλελειμμένος ο χώρος, μπροστά και γύρω από το νοσηλευτικό ίδρυμα, με ψηλά χόρτα, που σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με την εποχή.
       Θυμίζουμε πως, το σωματείο εργαζομένων «ο Ιπποκράτης» στη σχετική ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής:
     «Η κατάσταση που επικρατεί στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, επιεικώς θα μπορούσε να θεωρηθεί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
       Μιλάμε για έναν χώρο ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ, δεδομένου ότι ακόμη δεν έχουν κοπεί τα χόρτα που υπάρχουν και που δυστυχώς έχουν αναπτυχθεί σε απαράδεκτα και προκλητικά για την εποχή επίπεδα.
       Τα παράπονα και οι καταγγελίες, από τους Εργαζόμενους - τους Ιατρούς αλλά και τους Πολίτες καθημερινό φαινόμενο. Παράπονα και καταγγελίες για παρουσία ακόμη και φιδιών και άλλα πολλά που δημιουργεί αυτή η εγκαταλελειμμένη και καταδικαστέα κατάσταση. Παράπονα και καταγγελίες που έχουν μεταφερθεί από το Σωματείο μας πολλάκις στη Διοίκηση και την Διεύθυνση του Νοσοκομείου και δυστυχώς τίποτε.
       ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν απαράδεκτη και προκλητική κατάσταση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επιτέλους ΑΜΕΣΑ την αντιμετώπισή της».
ΑΛ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: