Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε χθες η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Σωματείου με την Διοίκηση

     Κάνουμε γνωστό σε όλους τούς Συναδέλφους ότι πραγματοποιήθηκε χθές  η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Σωματείου μας, των επικεφαλής των Παρατάξεων Στελλάτου, Πετρόπουλου Ασαλανίδη και Λιώλη, με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, Διοικητή και Αν.  Διοικητή, στα πλαίσια των αποφάσεων του  Δ.Σ του Σωματείου μας, για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των Συναδέλφων μας στην ΜΕΘ, στα πλαίσια της σχετικής επιστολής τους που παραπλεύρως σας κοινοποιύμε, τις άδειες του επικουρικού κλπ Προσωπικού και την τύχη των Εργαζόμενων ΣΟΧ.
     Από την συνάντηση, που έγινε σε καλό κλίμα, δεν προέκυψε κάτι θετικό. Ο Διοικητής, σε ότι αφορά την στελέχωση της ΜΕΘ ευελπιστεί  στην ενίσχυσή μας με νέο προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες της ΜΕΘ, ωστόσο όμως λειτουργεί αρκετές κλίνες, παρά τις υπαρκτές και μάλιστα σοβαρές ελλείψεις προσωπικού,  που σαφώς είναι κάτω και από όρια ασφαλείας.
        Σε οτι αφορά τα ρεπό και τις άδειες του επικουρικού προσωπικού ευελπιστεί στην παράταση των συμβάσεών τους, έτσι ώστε αυτές να δοθούν εν ευθέτω χρόνο.
   Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει για τούς Εργαζόμενους ΣΟΧ,  προσωπικό καθαριότητας κλπ, για τούς οποίους δεν φάνηκε διατεθειμένους να παλέψει την συνέχιση της πάρχουσας κατάστασης, ακολουθώντας την κυβερνητική πολιτική, που κλείνει το μάτι στην επαναφορα των εργολάβων, με όλες τις γνωστές σε όλους νας δυσμενείς επιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: