Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.!!!!!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΣΠΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΝΟΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΌ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ;

    Τα εφημερεύοντα Νοσοκομεία χθές ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ΤΖΑΝΕΙΟ είχαν κατακόρυφη αύξηση  των προσλεύσεων θετικών κρουσμάτων στις εφημερίες και σχετική άνοδο των εισαγωγών. 
     Στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  από 40  περίπου εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό  που γίνονταν στις περασμένες εφημερίες  χθές  έγιναν 60  εισαγωγές. Θέλει προσοχή και οργάνωση. Δυστυχώς το σύστημα έχει ξεχαρβαλωθεί.
      Κάθε ημέρα χάνουμε συναδέλφους που νοσούν. Πάνω από 2000 συνάδελφοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σπίτι τους επειδή νοσσούν  από κορωνοϊό.   Νοσοκομεία στην ΑΤΤΙΚΗ έχουν 30 με 50 συναδέλφους που νοσούν. Και ο αριθμός κάθε ημέρα μεγαλώνει. Αν και εμβολιασμένοι. Τα νοσοκομεία βρίσκονται σε κακό χάλι  λόγω και των 7.000  αναστολών και  2.000 συνταξιοδοτήσεων.
                     Τι αποφάσισαν οι  υπουργοί υγείας να ενισχύσουν το σύστημα;
  Να γυρίζουν πίσω στην εργασία στις 5 ημέρες οι νοσούντες συνάδελφοι από κορωνοϊό,  ακόμη και εάν ακόμη νοσούν και εμφανίζουν συμπτώματα. Όσοι συνάδελφοι είναι στενές επαφές κρουσμάτων  αποφάσισαν να εργάζονται κανονικά. Το  πάνε για ανοσία της αγέλης  στο υγειονομικό προσωπικό  με σπρόβλεπτες συνέπειες λόγω  νοσοκομειακής διασποράς. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΟ.
                                   Φάσκουν και αντιφάσκουν.
      Έδιωξαν τους ανεμβολίαστους για αποφυγή της διασποράς  και τώρα επιβάλλουν την εργασία των νοσσούντων  εμβολιασμένων που μεταδίδουν τον ιό.
       Μετά απ΄ όλα αυτά τι νόημα έχει να μην εργάζονται οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι, με καθημερινά rapid test;   Τα νοσοκομεία ξεγυμνώθηκαν από προσωπικό. Οι ασθενείς κινδυνεύουν. Αναμένεται αύξηση των εισαγωγών. Εμείς καλούμε τους συνάδελφους να εμβολιασθούν.  Οι ίδιοι   θα ρισκάρουν  πολύ  περισσότερο τη ζωή τους  δουλεύοντας χωρίς να  έχουν  εμβολιασθεί.
     Αφού  όμως στα νοσοκομεία θα εργάζονται οι νοσσούντες εμβολιασμένοι  συνάδελφοι  που αποδεδειγμένα πια μεταδίδουν τον ιό, γιατί δεν επιστρέφουν οι  ανεμβολίαστοι;
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΑΜΜΕΣΑ.  ΤΩΡΑ .
Να αποσύρουν   τώρα τα μέτρα για επιστροφή στην εργασία των νοσσούντων συναδέλφων. Διαφορετικά αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη.
    Να ενισχύσουν το σύστημα. Να πάψουν να παίρνουν αποφάσεις στο πόδι. Να γυρίσουν πίσω οι συνάδελφοί που βρίσκονται σε αναστολή με καθημερινά διαγνωστικά τεστ.
                                             Μιχ. Γιαννάκος   Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: