Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Κουίζ; Την επόμενη εβδομάδα ποια θα είναι η Διευθύντρια Νοσηλευτικής υπηρεσίας;

Σοβαρότης ΜΗΔΕΝ από τους Διοικούντες
που τα θυσιάζουν ΟΛΑ στον κομματικό βωμό
     Οι επιλογές των Διοικούντων σε ότι αφορά τις θέσεις ευθύνης και όχι μόνον, οι καθ' υπόδειξη  καρατομήσεις και οι κομματικές ρουσφετολογικές τους  επιλογές, άνευ προηγουμένου και  χωρίς τέλος.
      Οι Διοικούντες λοιπόν το Νοσοκομείο μας, με τις υποβολιμαίες επιλογές τους, κάθε εβδομάδα  και μάλιστα, αργά το μεσημέρι, μετά την λήξη της εργασίας μας, φροντίζουν  να μας  "διασκεδάζουν" μέσα στην πανδημία με τις συνήθεις πλέον επιπολαιότητες  τους.
     Έτσι λοιπόν τις προηγούμενες εβδομάδες, λίγο πριν τις εκλογές του Σωματείου μας, άλλαξαν την Νοσηλευτική Διευθύντρια, την οποία στην συνέχεια, λίγες ημέρες μετά, ξανά άλλαξαν και απ' ότι φαίνεται στις προθέσεις τους είναι να ξανα-αλλάξουν.
      Με αποτέλεσμα
Να παραμένει γρίφος, με ποια Διευθύντρια θα αποχεραιτίσουμε  το 2021 και ποια θα είναι εκείνη στον ερχομό του 2022.
     Πάντως για την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων σε ότι αφορά τις θέσεις ευθύνης των συγχωνευόμενων νοσοκομείων, όπως είμαστε εμείς, ούτε λέξη...η νομιμότητα φαίνεται να είναι αλλεργική γι αυτούς......
     Συνειδητά  παραβιάζουν τον νόμο, χάριν των  ημετέρων,  παρά την προσφυγή μας στην Δικαιοσύνη, η οποία, ένα και πλέον χρόνο μετά δεν βλέπουμε να επιλαμβάνεται .
    Πετρόπουλος. Κώστας
Γενικός Σύμβουλος ΑΔΕΔΥ. Και μέλος 
του ασυγκρότητου νεοεκλεγμένου
        Δ.Σ του Σωματείου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: