Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Σχετικά με την χθεσινή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Σωματείου μας με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε.

     Συνάντηση με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε είχε αντιπροσωπεία του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Στελλάτο Μιχάλη, τον Αντιπρόεδρο Πετρόπουλο Κώστα και Συναδέλφισσες με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου. 
          Απ΄ αυτή τη συνάντηση να πούμε ότι βγήκε ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ, δηλ 
Α). Για τις  Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου,  ο  Διοικητής έδωσε την εικόνα ότι θα πάρουν   παράταση μέχρι τέλος του χρόνου, μια εξέλιξη που είναι  θετική. 
Β). Στο αίτημα μας  για ενίσχυση μας, άμεσα με προσωπικό, ανέφερε ότι ενέκρινε όλες τις θέσεις για επικουρικό προσωπικό που είχε ζητήσει το Νοσοκομείο μας για Νοσηλευτικό προσωπικό. Αίτημά μας ήταν και η Άρση των Αναστολών εργασίας, ένα αίτημα που σε αυτή την φάση της πανδημίας  και όπως το προσέγγισε το Σωματείο μας στη πρόσφατη επιστολή που έχει στείλει στον Υπουργό Υγείας, ο Διοικητής το είδε θετικά, αλλά δεν είναι στην αρμοδιότητά του. Δεσμεύτηκε όμως ότι θα το μεταφέρει στον Υπουργό. Μετά από αυτές τις θετικές δεσμεύσεις είμαστε σε αναμονή για την υλοποίησή τους. 
      Συζητήθηκαν και άλλα θέματα, όπως η επιστροφή στην κανονικότητα στα Νοσοκομεία, όπου τονίστηκε η αναγκαιότητα να   δοθούν οι  απαραίτητες άδειες στο προσωπικό, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα δύσκολα που αναμένουμε, καθώς επίσης και οι θέσεις  που θα μας δοθούν με την αναμενόμενη προκήρυξη μόνιμου προσωπικού, θέσεις που θα φθάσουν περίπου τις 40.
            Επίσης από την συζήτηση προέκυψε ότι οι αναστολές που θα προκύψουν από την λήξη των πιστοποιητικών νόσησης θα καλυφθοιύν από τούς σχετικούς τριμηνίτες που πρόσφατα απολύθηκαν.
Δεσμεύσεις που  είναι καλοδεχούμενες, αναμένουμε βέβαια την υλοποίησή τους!!!
                 ΕΜΕΙΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: