Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Καραμανδάνειο: Η κλινική του ενός γιατρού

       Μ' έναν μόνιμο ορθοπαιδικό, που είναι και ο διευθυντής της Κλινικής, έχει ξεμείνει το Καραμανδάνειο που είναι και το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ευρύτερης περιφέρειας.
       Και τα πλήγματα, σε επίπεδο στελέχωσης επεκτείνονται στο Ακτινολογικό όπου επίσης έχουν απομείνει δύο γιατροί, στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί μόνον με τη διευθύντριά του Βιολέτα Σιγάλα - Κοντούδη και μία επικουρική παιδοψυχίατρο.
       «Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα είναι αρκετά δύσκολη. Ως γνωστόν υπήρξαν κάποιες συνταξιοδοτήσεις οι οποίες άφησαν κενά πίσω τους» μας είπε η διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Γεωργιοπούλου.
       Ειδικότερα σε ότι αφορά την παιδοορθοπαιδική Κλινική η κ. Γεωργιοπούλου αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μόλις έναν μόνιμο γιατρό που είναι ο διευθυντής της Κλινικής, ο Γιώργος Τάγαρης. Οι άλλοι τέσσερις που έχουμε είναι επικουρικοί. Είχε γίνει μία προκήρυξη για μία θέση τον Απρίλιο κι έχει γίνει και άλλη μία για δύο θέσεις αλλά λόγω των εκλογών πάγωσαν. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αναμονή με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχουμε κάποια θετική εξέλιξη».
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: