Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση μας και με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε.

         Με τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ  συναντήθηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/10/13 το Δ.Σ του Σωματείου μας. Μια συνάντηση που ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των επαφών και Συναντήσεων, των πάμπολων παρεμβάσεων που έχει αποφασίσει και πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο το Δ.Σ του Σωματείου μας, για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό.
        Σκοπός και στόχος της προαναφερόμενης συνάντησης μας, ήταν να συζητήσουμε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τα ζητήματα του υπό διαμόρφωση νέου Υγειονομικού χάρτη και της κινητικότητας που ανοίγουν αυτήν την περίοδο για την περιοχή μας, αλλά και τα υπόλοιπα προβλήματα που μας απασχολούν, με αφορμή την συμμετοχή του στην επικείμενη συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΕ, που θα γίνει την τρίτη 29/10/13 στην Αθήνα.
         Στη συνάντηση  μας αυτή, το Δ.Σ του Σωματείου (Πετρόπουλος, Λάππας, Σουγλέρης, Γιαννόπουλος, Λιώλη, Ασλανίδη και Πολυκανδριώτης), συζήτησαν με τον Διοικητή της Υ.ΠΕ, τον Κον Κατσίβελλα:
         -  Τα Κτιριακά, την εκκρεμότητα του 7ορόφου, την 
             υπολειτουργία του διωρόφου και το ξεχασμένο 
             κτίριο για τον ψυχιατρικό τομέα, που πρόκειται 
             να αναπτυχθεί στο Νοσοκομείο μας.
         -  Την υποχρηματοδότηση του Νοσοκομείου, μια 
             υποχρηματοδότηση που έχει να κάνει με τις ελλιπείς 
             πιστώσεις του 2013, τον επικίνδυνα μειωμένο 
             προϋπολογισμό του 2014, αλλά και τις ελλιπείς 
             πιστώσεις και οφειλές για τις Αργίες και τα 
             Νυκτερινά μας.
         -  Τις ελλείψεις που έχουμε  σε προσωπικό και την τύχη 
             μας με την κινητικότητα που θα υπάρξει το αμέσως 
             επόμενο διάστημα και στις μονάδες Υγείας
              της 6ης Υ.ΠΕ.
         -  Τον Υγειονομικό χάρτη της περιοχής μας,  τον ρόλο του 
            Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, και την ανάγκη 
            επαναπροσδιορισμού του Οργανισμού του.
     Στην συνέχεια της συνάντησης μας, αφού ακούσαμε τις απόψεις του Διοικητή της 6ης Υ.Πε στα προαναφερόμενα, ακολούθησε σχετική διαλογική συζήτηση, όπου καταθέσαμε τις απόψεις μας-τις προτάσεις μας για όλα τα προαναφερθέντα.
    Συζητήσαμε επίσης την τύχη και την προοπτική του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ, των Κέντρων Υγείας, του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και γενικά όλων των Νοσοκομειακών μονάδων της περιοχής, σε συνάρτηση με την τύχη και την προοπτική, την ανάπτυξη και τον ρόλο του ενός από τους τρεις πυλώνες για την υγεία της περιοχής μας, που θα είναι όπως το έχουμε παλέψει ήδη,  το Νοσοκομείο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ.
          Εκτός από τα προαναφερόμενα, που σε ότι μας αφορά φαίνεται να κινούνται σχεδόν στην κατεύθυνση που έχουμε δρομολογήσει και παλεύουμε, συζητήσαμε τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την διαδικασία του ελέγχου που ήδη έχει ξεκινήσει για την γνησιότητα των πτυχίων πρόσληψης όλων των Εργαζόμενων στον χώρο της Υγείας, κλπ άλλα τρέχοντα ζητήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: