Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τα προβλήματα του «Αγ. Ανδρέα» έθεσαν οι εργαζόμενοι στον Π. Κατσίβελα

         Το κτιριακό, η υποχρηματοδότηση, οι ελλείψεις προσωπικού, οι οφειλόμενες αμοιβές κυριάρχησαν στη συνάντηση με το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Κατσίβελα, που είχαν, οι εργαζόμενοι του «Αγ. Ανδρέα».
         Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όπως τονίστηκε από τις δύο πλευρές, συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου και διατυπώθηκαν προτάσεις και σκέψεις.
        Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος εξέφρασε την αγωνία του διότι παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας, ακόμα δεν έχει προχωρήσει η συμβασιοποίηση του κεντρικού πολυώροφου κτιρίου του Νοσοκομείου,  ενώ τόνισε πως αυτό το έργο δεν πρέπει να χαθεί.
          Ο κ. Κατσίβελας ενημέρωσε τα μέλη του Σωματείου για τις ενέργειες που έχουν γίνει αλλά και τις προθέσεις να υπογραφεί το συντομότερο δυνατό η σύμβαση του αναδόχου, ενώ τόνισε πως την Τρίτη που θα βρίσκεται στο Υπουργείο Υγείας θα ζητήσει από τον Γενικό Γραμματέα , Πελ. Καλλίρη να ανάψει το πράσινο φως στη ΔΕΠΑΝΟΜ για να πέσουν οι υπογραφές.
        «Τα περιθώρια στενεύουν» διεμήνυσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Κώστας Πετρόπουλος, γνωστοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης για έναρξη κινητοποιήσεων με στάσεις εργασίας από την ερχόμενη εβδομάδα.
Aναδημοσίευση από dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: