Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ψήφισμα του Δ.Σ του Σωματείου μας για Χρυσή Αυγή.

         Το Δ.Σ του Σωματείου μας, στην συνεδρίαση του την Παρασκευή 27/9/13, ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει, ακόμη μια φορά (πέρα από την σχετική ανακοίνωση εκείνων των ημερών), τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από τα χέρια των χρυσαυγιτών, από φασίστες δολοφόνους. Η δολοφονία αυτή έρχεται μετά από τις επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, μετά τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα, μετά από τις δεκάδες επιθέσεις σε εργαζόμενους και μετανάστες.
         Η εξέλιξη αυτή δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είναι η φυσική συνέπεια, η προέκταση της αντιδραστικής πολιτικής που ασκείται ενάντια στο Λαό, τους Εργαζόμενους και τη Νεολαία. Η δράση των φασιστικών – ναζιστικών ομάδων συμπληρώνει τις πολιτικές της εξαθλίωσης των Εργαζομένων. Η παρουσία τους είναι αναγκαιότητα και άλλοθι για την τρομοκρατική πολιτική Κυβέρνησης – ΔΝΤ και ΕΕ.
         Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, Αγωνιστές και πρωτοπόρους Εργάτες, προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία. Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Δεν έχουν καμία σχέση με το Εργατικό Κίνημα, με τις Αξίες και τα Ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.
      Έχει μεγάλη ευθύνη η Κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις που υιοθετούν και επικαλούνται τη «θεωρία των δύο άκρων» ταυτίζοντας πολιτικές οργανώσεις με ναζιστικές – φασιστικές εγκληματικές ομάδες. Δικαιολογούν έτσι τη δράση της Χρυσής Αυγής.
     Οι Εργαζόμενοι, το Εργατικό – Λαϊκό Κίνημα, οι Υγειονομικοί, που παλεύουν για τα δικαιώματά τους, χωρίς κράνη και κουκούλες, θα απομονώσουν τους φασίστες, δεν θα τους αφήσουν να τρομοκρατούν.
Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά.  Να σβήσουν από προσώπου γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: