Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Mε τον Υπουργό Υγείας ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ την Δευτέρα 14/10/13 το Δ.Σ του Σωματείου μας.

          Το Υπουργείο Υγείας επισκέπτεται την  Δευτέρα 14 Οκτώβρη στις 12:00 το μεσημέρι, το Δ.Σ του Σωματείου μας, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και οι Συνάδελφοι-Εργαζόμενοι σ΄ αυτό.
          Στη συνάντηση αυτή, όπου θα  συμμετάσχουν όλα τα Μέλη του  Δ.Σ του Σωματείου μας, θα τεθούν όλα εκείνα τα ζητήματα, όπως αυτά ομόφωνα προσδιορίστηκαν στη συνεδρίαση της παρασκευής 27/9/13, ζητήματα που έχουν να κάνουν με: 
  • Τις εκκρεμότητες στα Κτιριακά μας και ιδιαιτέρως την συμβασιοποίηση της εργολαβίας του 7ορόφου κτιρίου, αλλά και την αναγκαιότητα της  πλήρους επαναλειτουργίας του άκρως απαραίτητου διωρόφου κτιρίου, που αν και έτοιμο παραμένει προκλητικότατα κλειστό στο μεγαλύτερο μέρος του.
  • Τις εκκρεμότητες στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΌ του Νοσοκομείου και την ανάγκη τροποποίησής του, με περισσότερες κλίνες και με νέα τμήματα.
  • Την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του Νοσοκομείου, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που δεν εγγυώνται την ομαλή και σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και βεβαίως την επιστροφή των 3,7 εκ Ευρώ που μας κούρεψαν εν μία νυκτί από τα αποθεματικά μας τον Μάρτιο του 2012.
  • Τις μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ελλείψεις που καθημερινά μεγαλώνουν και μάλιστα επικίνδυνα, λόγω των πάρα πολλών συνταξιοδοτήσεων.
  • Τις ελλιπείς πιστώσεις για τις ΑΡΓΙΕΣ και τα ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ μας και ιδιαιτέρως τις  σχετικές οφειλές των προηγούμενων μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: