Τρίτη 10 Μαΐου 2022

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ: Δημιουργία μόνιμου μηχανισμού διαβούλευσης

     Το Κοινωνικό Πολύκεντρο σχεδιάζει τη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού διαβούλευσης  και ειδικότερα το σχηματισμό ενός δικτύου εκπροσώπων εργαζομένων, μελών της ΑΔΕΔΥ, που θα λειτουργεί σε συνεχή βάση παρέχοντας γνωμοδότηση και τεχνογνωσία στον τομέα του, όποτε απαιτηθεί. Το δίκτυο θα αποτελείται από επτά ομάδες στελεχών της ΑΔΕΔΥ, κατηγοριοποιημένο σε κλάδους/τομείς ενδιαφέροντος: Δημόσια Διοίκηση, Υγεία, Παιδεία, Άμυνα-Δημόσια Τάξη-Ασφάλεια/Προστασία Πολίτη, Οικονομία-Ανάπτυξη (Περιβάλλον-Γεωργία-Εμπόριο-Τουρισμός-Ναυτιλία), Εργασία-Κοινωνική Ασφάλιση, Πολιτισμός- Αθλητισμός.
    Η συγκεκριμένη πρόσκληση απευθύνεται σε συνδικαλιστικά στελέχη/δημοσίους υπαλλήλους με κατάλληλη επιστημονική ή/και συνδικαλιστική εμπειρία για τη στελέχωση του δικτύου διαβούλευσης.
   Τα μέλη που θα ενταχθούν στο δίκτυο διαβούλευσης θα παρακολουθήσουν τρία επιμορφωτικά προγράμματα και θα συμμετάσχουν σε μια πιλοτική δράση διαβούλευσης.
    Λεπτομέρειες για τις διαδικασίες, το περιεχόμενο των επιμορφωτικών προγραμμάτων, τον τρόπο υποβολής αίτησης και εκτίμηση χρονοδιαγράμματος, θα βρείτε εδώ: 

https://kpolykentro.gr/2022/03/21/prosklisi-omades-diavoulefsi/

       Οι αιτήσεις υποβάλλονται άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: