Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΤΡΑ: Γιατί κλέβουν πινακίδες από το πάρκινγκ του Νοσοκομείου Ρίου

     Οπως πρώτο είχε αποκαλύψει το flamis.gr μπαράζ κλοπών παρατηρείται  το τελευταίο διάστημα στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, με τους ιδιοκτήτες οχημάτων που αφήνουν εκεί το αυτοκίνητο τους να έχουν καταγγείλει τα περιστατικά στην αστυνομία.
      Οι κλοπές αυτές δεν αφορούν τόσο διαρρήξεις αφού οι περισσότερες από αυτές έχουν να κάνουν με αντικείμενα που υπάρχουν στο εξωτερικό των οχημάτων τους. Ζάντες, προφυλακτήρες και κυρίως πινακίδες κυκλοφορίας.
   Οι πινακίδες κυκλοφορίας που έχουν κλαπεί το τελευταίο διάστημα από τον συγκεκριμένο χώρο είναι αρκετές και το γεγονός ξενίζει τους ιδιοκτήτες που αναρωτιούνται τι χρειάζονται αυτές στους δράστες;
    Σύμφωνα με κύκλους της αστυνομίας τα περισσότερα περιστατικά κλοπής που γίνονται στον χώρο του πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου προέρχονται από ομάδες ρομά.
    Τα διάφορα αντικείμενα που κλέβονται από το εξωτερικό των οχημάτων προορίζονται κυρίως για την μαύρη αγορά, ενώ με βάση τους ίδιους κύκλους οι πινακίδες τους χρειάζονται για να τοποθετηθούν σε δικά τους οχήματα που δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας.
      Οπότε με αυτόν τον τρόπο οι δράστες που κλέβουν τις πινακίδες μπορούν και ξεγελούν την τροχαία και την αστυνομία όταν τους γίνονται έλεγχοι, ενώ ταυτόχρονα με ψεύτικες πινακίδες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα οχήματα τους για τις διάφορες παραβατικές πράξεις τους, χωρίς οι αρχές να μπορούν να τους εντοπίσουν ή να πάρουν πληροφορίες για τα στοιχεία τους. 
Αναδημοσίευση από https://flamis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: