Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης του Σωματείου μας με συναδέλφισσες ΣΟΧ και την Διοίκηση

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/2/23  συνάντηση, αντιπροσωπείας  του Σωματείου μας (Στελλάτος, Σταμόπουλος, Σουγλέρης), μαζί με συναδέλφισσες στην καθαριότητα με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου(ΣΟΧ) με το Διοικητή του Νοσοκομείου. Το θέμα της συνάντησης ήταν η αβεβαιότητα που κυριαρχεί στους κόλπους των  συναδελφισσών κυρίως μετά την είσοδο εργολάβων σε ορισμένα Νοσοκομεία.

Το Σωματείο μας για πολλοστή φορά έκφρασε την αταλάντευτη θέση του, που είναι ΟΧΙ στην είσοδο των εργολάβων για τους λόγους που σε όλους μας είναι γνωστοί.

Από την πλευρά του ο Διοικητής έκφρασε ότι δεν υπάρχει επιθυμία και δεν είναι στη σκέψη του, να ξεκινήσει κάποια διαδικασία εγκατάστασης εργολάβου.

Επίσης ότι είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο καθαριότητας που προσφέρουν οι Συναδέλφισσες και είναι πεπεισμένος ότι το οικονομικό κόστος εργασίας με ΣΟΧ είναι αρκετά μικρότερο απ΄ ότι με εργολάβο.

Και στο μέλλον αν ερωτηθεί ΣΟΧ ή εργολάβο θα απαντήσει ότι προτιμά ΣΟΧ.

Από την πλευρά μας, εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που η θέση μας και οι απόψεις μας έχουν βρεί ανταπόκριση και μας δικαιώνουν.

 Βέβαια θα είμαστε πάντα εδώ και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο μέλλον, με κύριο στόχο την μονιμοποίηση όλων των Συμβασιούχων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: