Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2023

        Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 3/2/23 στο Κέντρο Κοράλλι η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ του Σωματείου μας. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εκτός Νοσοκομείου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Ήταν συγκλονιστική η ανταπόκριση των Συναδέλφων σε βαθμό που για την επόμενη χρονιά θα πρέπει να μας προβληματίσει η αναζήτηση πολύ μεγαλύτερης αίθουσας.
     Το τολμήσαμε, το πετύχαμε και κερδίσαμε ουσιαστικά ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Ουσιαστικά ενώθηκαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μας, που μετά από πάρα πολύ καιρό βρεθήκαμε μαζί σε μια εκδήλωση εξωστρέφειας και μόνο!
     Να ευχαριστήσουμε όλους τους Συναδέλφους που αγκάλιασαν με θέρμη αυτή την εκδήλωση και να αποτελέσει το έναυσμα έτσι ώστε  αυτή η εκδήλωση να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.
Στην εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Κορράλι είχαμε:
ü Κατ΄αρχάς την ΕΥΛΟΓΙΑ της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο.
ü Στη συνέχεια την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας που έφερε την αφιέρωση  Χρόνια Πολλά – Καλή Χρονιά 2023, «όσοι περισσότεροι από εμάς τόσο καλύτερα για όλους».
ü Ακολούθησε  ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, που αναφέρθηκε ουσιαστικά στο: «Να σφυρηλατήσουμε την ενότητα μεταξύ μας έτσι ώστε να είμαστε πιο δυνατοί στα δύσκολα που έρχονται. Ξεφύγαμε για λίγο από τα τετριμμένα των παγίων διεκδικήσεών μας, που σε όλους μας είναι γνωστά και κανένα από αυτά ουσιαστικά δεν έχει επιλυθεί και περαμένουν στις διεκδικήσεις μας, αλλά σε μια βραδιά όπου το ζητούμενο ήταν η διασκέδαση δεν  χωρούσαν οι  μακροσκελείς συνδικαλιστικές διεκδικήσεις. Τονίστηκε η αναγκαιότητα για ενότητα μεταξύ των Συναδέλφων και ότι αυτά που μας χωρίζουν είναι ελάχιστα.Μέγιστα είναι αυτά που μας ενώνουν. Να τονίσουμε ότι σ΄αυτή την εκδήλωση δεν είχαμε την παρουσία της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, λόγω άνωθεν εντολής, εξαιτίας του θλιβερού γεγονότος της απώλειας των δύο πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Έμεις ως Υγειονομικοί συναισθανόμαστε πολύ περισσότερο τον πόνο και τη θλίψη τέτοιων απωλειών διότι και ο δικός μας Κλάδος σε αυτό των πόλεμο της πανδημίας που δόθηκε για πάνω από δυο χρόνια είχε την απώλεια 30 και πλέον Συναδέλφων που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος!».
ü Η βραδιά συνεχίστηκε με τη βράβευση των Συναδέλφων συνταξιούχων του έτους 2022 για την πολυετή προσφορά τους από το Σωματείο μας.
     Σημαντική στιγμή στην εκδήλωσή μας ήταν όταν  ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας να χειροκροτήσουμε τους Συναδέλφους που ήταν βάρδια δίπλα από τους ασθενείς και ενώ ήθελαν να είναι μαζί μας, ήταν στο καθήκον.
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των τυχερών λαχνών:
ü Ο πρώτος λαχνός όπου ήταν μία 5ήμερη άδεια από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (Νοσηλεύτρια).
ü Ο δεύτερος λαχνός ήταν μία 2ήμερη άδεια από τη Διοίκηση του Νοσκομείου μας και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (Νοσηλεύτρια).
ü Ο τρίτος λαχνός ήταν πάλι μία 2ήμερη άδεια από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και ο τυχερός ήταν ο Συνάδελφος ΓΚΛΕΤΟΣ ΖΗΣΗΣ (Εμφανιστών Χειριστών).
ü Ο τέταρτος λαχνός ήταν επίσης, μία 2ήμερη άδεια από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (Νοσηλεύτρια)
          Ακολούθησε και μία δεύτερη κλήρωση με δωροεπιταγές και άλλα δώρα:
ü Ο πρώτος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € των S/M Σκλαβενίτης, προσφορά του Σωματείου μας και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ (Φυσικοθεραπεύτρια).
ü Ο δεύτερος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € των S/M Σκλαβενίτης, προσφορά του Σωματείου μας και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΦΡΑΓΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (Φυσικοθεραπεύτρια).
ü Ο τρίτος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € των S/M Σκλαβενίτης, προσφορά του Σωματείου μας και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ (Διοικητικός).
ü Ο τέταρτος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € των S/M Σκλαβενίτης, προσφορά του S/M Σκλαβενίτης και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ (Επόπτρια Δημόσιας Υγείας).
ü Ο πέμπτος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € των S/M Σκλαβενίτης, προσφορά του S/M Σκλαβενίτης και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Νοσηλεύτρια).
ü Ο έκτος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € των S/M Σκλαβενίτης, προσφορά του S/M Σκλαβενίτης και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Νοσηλεύτρια).
ü Ο έβδομος λαχνός ήταν ένας ηλεκτρικός στίφτης, προσφορά του Καταστήματος Ηλεκτρικών Συσκευών Δούβρης και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (Β. Θαλάμου).
ü Ο όγδοος  λαχνός ήταν ένα πλήρες γεύμα για 2 άτομα, προσφορά του Καταστήματος Κοράλλι και ο τυχερός ήταν ο Συνάδελφος ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Τηλεφωνητής).
ü Ο ένατος λαχνός ήταν ένα πλήρες γεύμα για 2 άτομα, προσφορά του Καταστήματος BARAKI (στην οδό Ηφαίστου) και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (Νοσηλεύτρια).
ü Ο δέκατος λαχνός ήταν μία κολώνια  προσφορά του Καταστήματος HONDOS CENTER και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ ΜΑΡΙΑ (Τραυματιοφορέας).
ü Ο ενδέκατος λαχνός ήταν μία μπλούζα  προσφορά του Καταστήματος PRINCIPE και o τυχερός ήταν o Συνάδελφος ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  (Διοικητικός). 
    Τέλος, στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης είχαμε μετά από αίτημα του Σωματείου μας  στο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ την χορήγηση μιας 2ήμερης Άδειας σε όλους τους Συναδέλφους του Νοσοκομείου μας, τον οποίο και ευχαριστούμε. 
Ευχαριστούμε θερμά τις Διοικήσεις & όλα τα καταστήματα
 για τις υπέροχες προσφορές τους!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! 
Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι τα ξημερώματα
όπως αποτυπώθηκε εύγλωττα και στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί. 
                            Ήταν το ελάχιστο και το ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
                                  ....................................................
Δείτε το προαναφερόμενο σχετικό φωτογραφικό υλικό στούς συνδέσμους που ακολουθούν:
  1. https://drive.google.com/drive/folders/1NvrCRSoL8RY0-GC7Q5xq8lHT-XVyCKFD?fbclid=IwAR0qYG-vEzi5JaiP4SonwJEV4ycDo1JC_bR47Hr3GwclV3QROdVZ1_z3GCg
  2. https://www.facebook.com/groups/1492302444189066/permalink/5831329380286329/
  3. 2023-01-03 PITA ERGAZOMENON AGIOS ANDREAS PATRON - Google Drive

Δεν υπάρχουν σχόλια: