Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2023

 Πραγματοποιήθηκε προχθές Πέμπτη 16.2.23 η Εκδήλωση της ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ μετά από διάλειμμα δύο χρόνων(λόγω πανδημίας), στην ψησταριά του Σωματείου μας.
     Και αυτή η εκδήλωσή μας με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!  
     Το τσίκνισμα ξεκίνησε από το πρωί και κράτησε  μέχρι αργά το μεσημέρι και για την απογευματινή βάρδια.
     Και σε αυτή μας την εκδήλωση υπήρχε η διάθεση και κέφι  από τους εκατοντάδες εργαζόμενους, Ιατρούς που πέρασαν από την ψησταριά του Σωματείου μας, απολαμβάνοντας τα υπέροχα, κοντά 3.000 σουβλάκια μας, που ήταν προσφορά του Σωματείου μας, το άφθονο καλό κρασί που ήταν προσφορά της εταιρείας ΑΧΑΪΚΑ ΚΡΑΣΙΑ(οικογένεια ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ) και τα άφθονα αναψυκτικά που ήταν προσφορά του ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ του Νοσοκομείου μας τους οποίους και ευχαριστόυμε.
Απ΄την ψησταριά μας εκτός από τους Συναδέλφους πέρασαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠε κ. Καρβέλης Γιάννης και ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου μας κ.Δημόπουλος Π.
     Και σε αυτή μας την εκδήλωση μετά από αίτημα του Προέδρου του Σωματείου μας, στον Διοικητή της 6ης ΥΠε κ. Καρβέλη, είχαμε την χορήγηση μιας 1ήμερης άδειας σε όλους τους Συναδέλφους του Νοσοκομείου μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ- ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Δείτε τό σχετικό φωτογραφικό υλικό στόν σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://photos.google.com/share/AF1QipP98_FyAe-iw0plMJnmssJfke3J6urUrb1FWR5F-mSusgfSnBD04OJ1gWHqk0yC6w?pli=1&key=YktiMVJQUkpaQ1R4VlpBQ0xWczBxeGo0c0lnMUJn

Δεν υπάρχουν σχόλια: