Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

H ΑΠΟΦΑΣΗ της 1ης/21.12.2023 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σωματείου μας

Την  ΠΕΜΠΤΗ  21/12/2023, συνεδρίασε το NEOEKΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ. του Σωματείου μας, μετά από σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος Συμβούλου Στελλάτου Μιχάλη, με  ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα:

  • Τη   ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ    του   ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ    του     ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ    Δ.Σ.              

Σ’  αυτήν  τη Συνεδρίαση, όπου ήταν όλοι παρόντες, o Προεδρεύων Πλειοψηφών Σύμβουλος Στελλάτος Μιχάλης, αφού καλωσόρισε τα νεοεκλεγμένα Μέλη του Δ.Σ. και αφού συνεχάρη όλους  για την εκλογή τους εισηγούμενος το θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 

«Εισηγήθηκε τη συγκρότηση ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ βάσει της εκλογικής δύναμης των παρατάξεων στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας».

 

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι παρατάξεις βάσει της προαναφερόμενης εισήγησης.

 

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ έβαλε ως όρο για να συμμετάσχει σε αναλογικό προεδρείο να μην είναι Πρόεδρος, ο Στελλάτος Μιχάλης,  ο οποίος εξελέγη πρώτος με την παράταξή του και είναι ο πλειοψηφών σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης.

 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η ΕΣΥ όπου συμφώνησε σε αναλογικό Προεδρείο βάσει της εκλογικής δύναμης των παρατάξεων, με την προϋπόθεση να συμμετέχουν στο αναλογικό Προεδρείο όλες οι παρατάξεις.

 

Ακολούθησε η παράταξη ΑΚΕ και στην τοποθέτησή της διαφώνησε με την πρόταση της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ανέφερε ότι λόγω των παραπάνω τοποθετήσεων των παρατάξεων ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και  ΕΣΥ, στην παρούσα συνεδρίαση  δεν μπορεί να προχωρήσει η πρόταση για αναλογικό προεδρείο και πρότεινε να οριστεί νέα συνεδρίαση.

 

Ο πλειοψηφών σύμβουλος Μιχάλης Στελλάτος κλείνοντας αυτήν τη Συνεδρίαση και λόγω αυτών των τοποθετήσεων από τις οποίες δεν διαφάνηκε η βούληση για συγκρότηση αναλογικού προεδρείου  πρότεινε να συγκληθεί νέα συνεδρίαση που θα οριστεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.


  Δ.Σ.  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: