Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 11:30 πμ σήμερα η ΣΥΣΚΕΨΗ για τα Χειρουργεία.

        Για  την 11:30 σήμερα το πρωί έχει προσδιοριστεί η ΣΥΣΚΕΨΗ που ζητήσαμε για τα προβλήματα που  έχουν δημιουργήσει στα Χειρουργεία της ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ, οι Ιατροί ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ και ΜΠΑΪΚΟΥΣΗΣ, προβλήματα που έχουν να κάνουν με:
     - Την μη τήρηση και εφαρμογή του υπάρχοντος σχετικού Κανονισμού Λειτουργίας από τους Ιατρούς Κοροβέση και Μπαϊκούση.
     - Την αναρμοδίως και μάλιστα αλόγιστη χρήση του ακτινολογικού μηχανήματος C-ARM, την ανεξέλεγκτη ακτινοβόληση Ασθενών και Εργαζομένων.
     - Την απρεπέστατη συμπεριφορά των προαναφερόμενων Ιατρών απέναντι στους Εργαζόμενους Νοσηλευτές του Χειρουργείου και ιδιαιτέρως την εμπόλεμη κατάσταση που διαμορφώνεται εκεί εξαιτείας της συμπεριφοράς των συγκεκριμένων δύο Ιατρών, μια κατάσταση που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τους Ασθενείς.
     - Το κλίμα τρομοκράτησης που διαμορφώνεται στο συγκεκριμένο χώρο με τις απειλές και τις αναίτιες αναφορές των προαναφερόμενων Ιατρών ενάντια στους Εργαζόμενους.
        Αξίζει να επισημάνουμε ότι  σ΄ αυτήν την ΣΥΣΚΕΨΗ,   όπου δεν καλούνται να συμμετάσχουν οι εμπλεκόμενοι στο πρόβλημα, όπως είχαμε προτείνει και συμφωνήσει με την Διοίκηση του Νοσοκομείου στην χθεσινή μας παράσταση, αλλά άνθρωποι και παράγοντες πέρα και έξω από τα προαναφερόμενα προβλήματα, μπαίνουν σοβαρά προβλήματα σε ότι αφορά την συμμετοχής μας.
         Πιθανά να παραστούμε για να ακούσουμε τις απόψεις που θα κατατεθούν, απόψεις που απ΄ ότι φαίνεται αλλού θέλουν να πάνε την υπόθεση, γι΄ αυτό τον λόγο χωρίς να δεσμευτούμε σε τίποτε, θα αρκεστούμε να τους γνωστοποιήσουμε  τις αποφάσεις μας, αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τον μονόδρομο των Κινητοποιήσεων που αρχίζουν από την ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9/14, πάνω στα προαναφερόμενα προβλήματα για τα οποία δεν χωράνε εκπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: