Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Παρέμβαση για την ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ της 6ης Υ.Πε.

Αριθμ. Πρωτ:........166.
Πάτρα………..10.9.14.    ΠΡΟΣ: Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

         Με αφορμή τις έγγραφες εξηγήσεις που ζητά η Διοίκηση της 6ης Υ. Πε, από τον Νομικό της Σύμβουλο, για μια σειρά από ζητήματα για τα οποία θα μιλήσουμε στην πορεία, ο προαναφερόμενος Νομικός Σύμβουλος, ο Κος Λεπίδας, ακόμη μια φορά και συγκεκριμένα την Παρασκευή 5/9/14, δημιούργησε ακόμη ένα και μάλιστα ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ σε βάρος αυτή τη φορά Εργαζόμενης στην 6η Υ. Πε.
         Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, άν και νομικός, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, εστράφη αναίτια εναντίον της προαναφερόμενης Συναδέλφισσας με απειλητικές διαθέσεις, υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις και το χειρότερο με απειλές που δεν συνάδουν με την ιδιότητά του, όπως καταμαρτυρά και τό παρακάτω σχετικό απόσπασμα της αναφοράς που κατατέθηκε από την συγκεκριμένη Συναδέλφισσα, που χαρακτηριστικά λέει...............................................................Με επιθετικό ύφος και απειλητικό για τη σωματική μου ακεραιότητα και με φράσεις ακατανόμαστες μου επιτέθηκε. Ας αναφέρω ενδεικτικά « τι νόμισες Ξηρού ότι είναι σπίτι σου;», « απαγορεύεται να μιλάς στην υπηρεσία με άλλους συναδέλφους», « Θα σε σάξω, θα τα πούμε θα σας λιώσω, και σένα και τον Πετρόπουλο», « Με ποιο δικαίωμα κάθεται ο Πετρόπουλος στο γραφείο του Υποδιοικητή;», « Τα Πασοκικά να τα αφήνετε, τώρα εμείς κάνουμε κουμάντο, θα σας βγάλω την πέτσα με κονσερβοκούτι « σκυλοπασοκάκια» και άλλα πολλά, με χειρονομίες κτυπώντας το τραπέζι και ερχόμενος απειλητικά προς εμένα.
Το αποκορύφωμα ήταν την Παρασκευή 5/9/14 και περί ώρα 15:00μ.μ. που μπήκε εκτός ελέγχου και σαν μαινόμενος ταύρος στο γραφείο και κτυπώντας το γραφείο άρχισε να με βρίζει « μα πας στο διάβολο», « θα σε γα……» , « Θα σε τελειώσω», « Να σηκωθείς τώρα να φύγεις από εδώ μέσα», « τελειώσατε το καταλαβαίνεις, τώρα εμείς κάνουμε κουμάντο και να θυμάσαι ότι θα σας λιώσω, θα σας τελειώσω και εσένα και τον Πετρόπουλο. Και συνεχώς ερχόταν απειλητικά προς το μέρος μου, ενώ σας αναφέρω ότι δεν του απεύθυνα λέξη. Όλα τα ανωτέρω εξελίχθησαν την ώρα που σας τηλεφώνησε, αφού ζήτησε από την κα Μπακούρου να τον συνδέσει τηλεφωνικά μαζί του, γιατί όπως είπε « εγώ είμαι ένα τίποτα, και επανέλαβε ότι θα με λιώσει, θα με πατήσει».................................................................................................................   
         ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις κατ΄ επανάληψιν επιθέσεις του, τόσο στην συγκεκριμένη συνάδελφο, όσο και σε άλλους Συναδέλφους και μή, όπως καταμαρτυρά και συγκεκριμένη αναφορά Δικηγόρου των Αθηνών με την οποία δεν ασχολήθηκαν ως όφειλαν, ούτε ο θορυβωδώς απερχόμενος Διοικητής της 6ης Υ. Πε, ούτε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών.
       ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, αυτήν την ΜΗΝΥΣΙΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΤΑΚΤΙΚΗ του συγκεκριμένου Νομικού.
         ΖΗΤΑΜΕ τόσο από την 6η Υ. Πε, όσο και από τον ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ τον οποίο θα επισκεφθούμε σχετικά το συντομότερο δυνατόν όλα τα Συνδικαλιστικά Στελέχη της Πόλης μας, αλλά και από τους Υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης να μπει επιτέλους τέλος, απέναντι σ΄ αυτές τις παρεμβάσεις του προαναφερόμενου Νομικού Συμβούλου, που έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα, απέναντι σ΄ αυτό το πρωτόγνωρο και μοναδικό πανελλαδικά φαινόμενο που συμβαίνει με τον υπερνομικό της 6ης Υ. Πε, όπως κακώς και κατά παράβαση των καθηκόντων του τον αναγόρευσε φεύγοντας ό Κος Κατσίβελλας, μια άλλη ¨προσωπικότητα¨ που θα πρέπει να λογοδοτήσει για μια σειρά από πράξεις και ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: