Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Απόφαση ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ, την 21/8/14.

         Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνήλθε -βάσει των οριζόμενων στο καταστατικό της- την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «NOVUS» και αφού διαπιστώθηκε η απαρτία με 71 παρόντα από τα 85 μέλη του, προχώρησε στις εργασίες του, βάσει της ημερησίας διάταξης.
      Αναφορικά με το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα το θέμα: «Εκτίμηση κατάστασης – εξελίξεων και Αγωνιστικό Πρόγραμμα Δράσης», αναπτύχθηκε από το συνάδελφο, Σταύρο Κουτσιουμπέλη, προεδρεύοντα της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής (η οποία κατετέθη και γραπτώς στο προεδρείο του Γ.Σ.) και στη συνέχεια κατετέθησαν οι θέσεις και οι απόψεις για αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης των εκπροσώπων των παρατάξεων:
1. ΠΑΣΚ – ΑΔΚ: Ηλίας Δόλγυρας
2. ΔΑΚΕ ΔΥ: Αντώνιος Αντωνάκος
3. ΜΕΤΑ: Γρηγόρης Καλομοίρης
4. Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Αλέκος Αρβανιτίδης
5.Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-κίνηση – ΕΡΓΑΣ Ταξική Πορεία – Παρεμβάσεις/Κινήσεις/Συσπειρώσεις στο Δημόσιο (κοινή πρόταση): Ζέττα Μελαμπιανάκη
6. Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή: Θεμιστοκλής Μπαλασόπουλος
7. Δίκτυο Εργαζομένων: Απόστολος Ακρίβος
       Το Γ.Σ. μετά από εκτενή και ενδελεχή διάλογο, στον οποίο παρενέβησαν και τοποθετήθηκαν είκοσι πέντε (25) μέλη του, προχώρησε στις ψηφοφορίες επί των προτάσεων των παρατάξεων, χωρίς καμία να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία.
Επανερχόμενο στην εισήγηση της Ε.Ε., ως βάση σύνθεσης απόψεων για απόφαση και αφού εκτίμησε:
...................................................................................................................................................................
     Διαβάστε ολόκληρη την σχετική απόφαση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: