Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες Σοβαρές ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και πάλι για την Κατάσταση των Νοσοκομείων της 6ης Υ.Πε.

        Την Περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή το Κλιμάκιο της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στα Νοσοκομεία της 6ης Υ.Πε με την επίσκεψή του στην Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά.
                             Όπου και εκεί δυστυχώς
βρεθήκαμε απέναντι σε μια ΧΑΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Νοσοκομεία να υπολειτουργούν από την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ τους, αλλά και την εμφανή εγκατάλειψή τους από την 6η Υ.Πε, σε ότι αφορά την οργάνωσή τους και την καθημερινή λειτουργία τους.
Κραυγή αγωνίας από το ΛΗΞΟΥΡΙ που καθημερινά αφομοιώνεται από το διασυνδεόμενο του Αργοστολίου, το οποίο με την σειρά του στενάζει από τα προαναφερόμενα ζητήματα της υποχρηματοδότησης και ειδικά της υποστελέχωσης.
        Στο ίδιο μήκος κύματος και το Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου, παρά την μεταστέγασή του στο νέο κτίριο, που δυστυχώς παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος του ΑΔΕΙΟ και ΕΡΗΜΟ, νιώθεις την πλήρη απογοήτευση. Στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο μας καταγγέλθηκε ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ, από γιατρούς και Νοσηλευτές, οι καταστάσεις που βιώνουν στις εκάστοτε διακομιδές ΑΣΘΕΝΏΝ, από τις οποίες δεν έμειναν στο απυρόβλητο το ΕΚΑΒ, το ΕΚΕΠΥ αλλά και το Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό με έναν 20χρονο που κινδύνευε να μείνει παράλυτος μετά από ατύχημα, όπου ακόμη μια φορά ένιωσαν την τέλεια ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ. Μας κατήγγειλαν ότι ακόμη μια φορά δεν είχαν με τι να τον μεταφέρουν στην Κυλλήνη, φθάνοντας στο σημείο όπως τούς προέτρεπε το ΕΚΕΠΥ να το βάλλουν στο Καράβι μόνο του με το φορείο στο χώρο μεταφοράς των Αυτοκινήτων και Γιατρός από τον Αγ. Ανδρέα να μην το δέχεται επικαλούμενος ¨αστειότητες¨ που προσβάλλουν το Νοσοκομείο και όχι μόνον......, ζήτημα που θα μας απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες.
         Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση που άφησε η θητεία ΚΑΤΣΙΒΕΛΛΑ, μια κατάσταση για την οποία όπως το έχουμε αναφέρει και πάλι, αυτός ο ¨ΘΕΑΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΉΣ¨ ένοιωθε υπερήφανος.
        Βέβαια οι τραγικές καταστάσεις δεν σταματούν εδώ. Σ΄ αυτήν μας την περιοδεία συναντήσαμε αρκετούς Εργαζόμενους να βιώνουν τις ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, με ΕΝΤΟΝΑ τα γνωστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Διοίκησης της 6ης Υ.Πε υπό τον Κον Κατσίβελλα και της παραδιοίκησής του, των γνωστών ΑΠΕΙΛΩΝ, των ΔΙΩΞΕΩΝ, της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πολλά άλλα.
         Συναντήσαμε Εργαζόμενους μη αρεστούς στην εκεί Διοίκηση και τον Κον Κατσίβελλα που αν και θύματα παρεμβάσεων να έχουν υποστεί τις ποινές των αργιών και όχι μόνον, έν αντιθέσει με άλλους αρεστούς με σοβαρά παραπτώματα, όπως μας καταγγέλθηκε, να απολαμβάνουν την πλήρη ασυλία κυρίως της 6ης Υ.Πε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: