Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΑΥΡΙΑΝΗ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ.

        Σε ότι αφορά την αυριανή  23/9/14, 24ωρη ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ να συμμετάσχουν τόσο σ΄ αυτήν όσο και στην σχετική ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που γίνεται στις 10:00 το πρωϊ στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ την Κυβέρνηση που συνεχίζοντας την αυταρχική και αντιλαϊκή πολιτική της επιστρατεύει τη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο. Έναν αγώνα που έχει την καθολική συμμετοχή των υπαλλήλων, έναν αγώνα που υπερασπίζεται τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά ενάντια στην πολιτική συρρίκνωσης και παράδοσής τους στο ιδιωτικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο.
     Διακηρύσσουμε ότι παράνομη και καταχρηστική είναι η πολιτική των απολύσεων, της ανεργίας, της φοροληστείας και των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει η Κυβέρνηση. 
        Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας για την ακύρωση στην πράξη του νόμου 4250/2014, με στόχο την κατάργησή του. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Α.Δ.Ε.Δ.Υ και η ΠΟΕΔΗΝ έχουν  κηρύξει νέα Απεργία – Αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, όπου συμμετέχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: