Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Έντονα παράπονα γονέων για τη λειτουργία του "Καραμανδάνειου" - "Δεν έχουν ούτε μαξιλάρια"

        Έντονα είναι τα παράπονα που κάνουν γονείς στο thebest.gr για τις συνθήκες λειτουργίας του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας. Όπως σημειώνουν για παράδειγμα συμπολίτες τα παιδιά των οποίων νοσηλεύτηκαν πριν λίγες μέρες στο Νοσοκομείο, τα μαξιλάρια που υπάρχουν δεν επαρκούν για όλα τα παιδιά. Ενώ οι ελλείψεις δεν περιορίζονται στα μαξιλάρια.
        Επίσης σε αρκετά σημεία οι τοίχοι στα δωμάτια που κοιμούνται τα παιδιά είναι ξεφτισμένοι και σκασμένοι, ενώ οι τηλεοράσεις δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα οι γονείς να αναγκάζονται να πληρώνουν καθημερινά αρκετά ευρώ σε ιδιωτική εταιρία. Πέραν αυτών άλλοι γονείς διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στην αυλή του πρώτου ορόφου όπου βγαίνουν για να πάρουν μια «ανάσα».
       Ενώ υπάρχει σήμανση ότι απαγορεύεται το κάπνισμα , συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο με τα τσιγάρα, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, να βρίσκονται παντού βρομίζοντας τον χώρο.
     «Ευτυχώς που το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κάνει το παν για την αποκατάσταση της υγείας των παιδιών μας», σχολιάζουν σχετικά οι συμπολίτες.

..........Διαβάστε και δείτε σχετικά κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://m.thebest.gr/news/view/285167
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: