Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Απόφαση Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ την 19 Σεπτεμβρίου 2014: Εκτίμηση των νέων εξελίξεων για την Αξιολόγηση και Αγωνιστικό Πρόγραμμα Δράσης

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΟΥΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/9/2014
ΘΕΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
           Το Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ συνήλθε βάσει των οριζόμενων στο καταστατικό της, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στα Γραφεία της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και αφού διαπιστώθηκε η απαρτία με 33 μέλη παρόντα από τα 33 μέλη του, προχώρησε στις εργασίες του βάσει της ημερήσιας διάταξης.
        Ο συνάδελφος Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέπτυξε την εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής (η οποία κατατέθηκε και γραπτώς στο προεδρείο του Γ.Σ.) για το θέμα της ημερήσιας διάταξης.
         Στη συνέχεια κατατέθηκαν οι θέσεις και οι απόψεις των εκπροσώπων των παρατάξεων για το αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης, ακολούθησε ενδελεχής διάλογος με τοποθέτηση 15 μελών του Γενικού Συμβουλίου επί της εισήγησης της Ε.Ε.
         Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ συνθέτοντας τις προτάσεις όλων των μελών και των παρατάξεων προχώρησε στην εξής συνθετική πρόταση:
1. Το γεγονός ότι ο Ν.4250/14, στην εφαρμογή του οποίου επιμένει πεισματικά το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τα Υπουργεία Υγείας, Εργασίας, Παιδείας και Εθνικής Άμυνας, παρά τη δυναμική αντίδραση των εργαζομένων όπως αυτή εκφράστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα με την καθολική συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ - Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (αποχή από τις διαδικασίες της Αξιολόγησης) και την έντονη και τεκμηριωμένη κριτική που ασκήθηκε από Επιστημονικούς, Κοινωνικούς και Πολιτικούς Φορείς ότι εισάγει αυθαίρετο, αυταρχικό και αντιεπιστημονικό σύστημα αξιολόγησης εργαζόμενων, με στόχο την αδιαφάνεια και τη χειραγώγηση της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης και των εργαζομένων σε αυτήν, προκειμένου ανεμπόδιστα να υλοποιηθούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για:
.......................................................................................................................................................................
Διαβάστε ολόκληρη την σχετική απόφαση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.poedhn.gr/apofaseis/item/download/1213_cbf2b7deb149c69d6ebe0771e2c0c4c7
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: