Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Νοσοκομείο Καρπενησίου λόγω έλλειψης χρημάτων έμειναν από ζεστό νερό.

Νοσοκομείο Καρπενησίου λόγω έλλειψης χρημάτων έμειναν από ζεστό νερό, όποιος ασθενής χρειάζεται ζεστό νερό το ζεσταίνει το νοσηλευτικό προσωπικό με τον παραδοσιακό τρόπο!!!
Έτσι κατάντησαν τα Νοσοκομεία με τις πολιτικές που ασκήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση

      Ο Προϋπολογισμός του Νοσοκομείου Καρπενησίου μειώθηκε 25% το έτος 2019 σε σχέση με το έτος 2018. Η ΠΟΕΔΗΝ και το Σωματείο των Εργαζόμενων του Νοσοκομείου Καρπενησίου είχαν κατ’ επανάληψη επισημάνει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν εξαιτίας αυτού.
      Η Διοίκηση ήταν πάντα καθησυχαστική. Δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό και 21/7/2019 τελείωσε το πετρέλαιο κίνησης που παράγει το ζεστό νερό και δεν μπορούν να προμηθευτούν άλλη ποσότητα έως τέλος του χρόνου. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν οι ασθενείς για δέκα ημέρες στα χειρουργεία και στις κλινικές χωρίς ζεστό νερό που είναι άκρως απαραίτητο.
      Όποιος ασθενής χρειαζόταν ζεστό νερό του το ζέσταινε με τον παραδοσιακό τρόπο το νοσηλευτικό προσωπικό. Μέθοδοι περασμένων αιώνων. Από τις διαμαρτυρίες των ασθενών και του προσωπικού την Τετάρτη 31/7 ευαισθητοποιήθηκε η Διοικητική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και δώρισε 600 λίτρα πετρέλαιο και λύθηκε το πρόβλημα προσωρινά.
      Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να λύσει το μείζον αυτό πρόβλημα. Επιτέλους θα πρέπει να βρεθεί μία λύση με Διοικητές Νοσοκομείων οι οποίοι αφήνουν τώρα με ευκολία να αναδεικνύονται τα προβλήματα, ενώ πριν τις εκλογές εξαντλούσαν κάθε τρόπο (δωρεές κλπ) για να «μπαλώνουν» τα προβλήματα.
     Σας κοινοποιούμε την σχετική καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων.
                                                         Από την Ε.Ε της ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: