Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ συνέχεια και μάλιστα για ΤΡΙΤΗ φορά, με άμεσες επιπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες και χωρίς τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα προστασίας στις νέες συνθήκες εργασίας.

      Ακόμη μια ταλαιπωρία των Συναδέλφων μας, χθές Παρασκευή 13/11/20. Δεν μιλάμε για την συνήθη πλέον ταλαιπωρία τους λόγω των συνθηκών εργασίας τους και όχι μόνον, μιλάμε για την  ταλαιπωρία της μετακόμισης των κλινικών, όπου ακόμη μια φορά και μάλιστα για τρίτη φορά υποβλήθηκαν, καλούμενοι δυστυχώς να προσφέρουν τις σχετικές υπηρεσίες  μόνοι τους χωρίς δυστυχώς καμία μα καμία άλλη βοήθεια.
    Η ταλαιπωρία αυτή μακάρι να τελείωνε εδώ. Δυστυχώς με τις ευκαιριακές  επιλογές των Διοικούντων κλπ άλλων παραγόντων του νοσοκομείου που δεν είναι άμοιροι ευθυνών, θα έχει και συνέχεια, με επιπτώσεις, 
   -Τόσο στους πολίτες που θα  αναζητούν τις νοσοκομειακές  υπηρεσίες, πέραν του κορονοϊού και δεν θα τις βρίσκουν λόγω της συμπτηξης των υπηρεσιών μας, της μείωσης των κλινών μας,των χειρουργείων κλπ άλλων δραστηριοτήτων, 
     -Όσο και στους ίδιους τους Εργαζόμενους που καλούνται και πάλι να εργαστούν  κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στριμωγμένοι και χωρίς να εφαρμόζονται για αυτούς οι κανόνες ασφαλείας και τα ενδεδειγμένα και υποχρεωτικά για όλους  μέτρα προστασίας και το χειρότερο με ελλειπή μέτρα προφύλαξης που και πάλι άρχισαν να δίνονται με το σταγονόμετρο, ακόμη και σε ευαίσθητους χώρους όπως είναι οι παθολογικές μας κλινικές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: