Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Μετά τις μετακομίσεις ήλθαν και οι μετακινήσεις Συναδέλφων. κλπ.

   Μετά τις μετακομίσεις των  κλινικών, για τρίτη συνεχή φορά μέσα στην πανδημία, ήλθαν και οι μετακινήσεις του προσωπικού. Μετακινήσεις όπου, αν λάβουμε υπόψιν μας τα όσα μας έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα, φαίνεται να έχει   γίνει ένας χαμός. Με βάσει τα όσα μας έχουν καταγγελθεί φαίνεται ότι για αυτές τις μετακινήσεις  έγιναν μέσω των προγραμμάτων και χωρίς την έκδοση των σχετικών και απαραίτητων ημερήσιων, χωρίς κανέναν διάλογο και χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες των τμημάτων και τα προβλήματα υγείας των Συναδέλφων.
     Περιμένουμε να δούμε εάν στα τμήματα covid θα μετακινηθούν οι προσληφθέντες λόγω covid, όπου αξίζει να επισημάνουμε ότι και εδώ η Διοίκηση αυθαιρετεί, μετακινεί προσληφθέντες λόγω covid σε άλλες ειδικότητες απ' αυτές για τις οποίες προσλήφθηκαν και όχι μόνον.
     Επίσης περιμένουμε να δούμε τους χειρισμούς και τις επιλογές για την εργασία  των Συναδέλφων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και τις σχετικές άδειες ειδικού σκοπού, όπου αν και βλέπουμε κάποιες προκλητικές επιλογές, ας ελπίσουμε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα της πρώτης φάσης του κορονοϊού.
       Για όλα τα προαναφερόμενα ενημερώστε μας σχετικά, μην τα αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: