Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Μετά τις ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ήλθαν και οι ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

Αριθμ. Πρωτ:….…..333.                             ΠΡΟΣ:  Όλους τους Συναδέλφους Μέλη μας    Πάτρα…………18.11.20.                             ΚΟΙΝ: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.                          
        Μετά τις μετακομίσεις των κλινικών, ήλθαν και οι ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ των Συναδέλφων, μετακινήσεις πού έγιναν χωρίς καν την έκδοση των ημερήσιων, μετακινήσεις που κάποιες απ΄ αυτές έγιναν στην σωστή κατεύθυνση
      Ωστόσο όμως
Υπάρχουν και μετακινήσεις που δεν είναι στην σωστή κατεύθυνση, που αδικούν Συναδέλφους και που δημιουργούν προβλήματα και προβληματισμούς, όπως:
ü  Η λειτουργική ρύθμιση της ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗΣ, που μεταφέρθηκε στην παθολογική ΑΚΕΦΑΛΗ και με το μισό προσωπικό της, με αποτέλεσμα επί της ουσίας να μην υφίσταται. Η προϊσταμένη της μαζί με κάποιους συναδέλφους μετακινήθηκαν στα ύποπτα covid, κάτι που δεν συνέβη σε καμία άλλη κλινική από τις 6 που για Τρίτη φορά επαναπροσδιορίστηκαν, γεγονός βεβαίως ανεπίτρεπτο, που σαφώς θα πρέπει να επανεξεταστεί, ανεξαρτήτως των επιλογών της Προϊσταμένης, για το τι αποδέχεται και τι όχι.
ü  Μετακινήθηκαν Συνάδελφοι από τα χειρουργεία και το Αναισθησιολογικό τμήμα προς τα covid, οι οποίοι λόγω του αντικειμένου της δουλειάς που επιτελούσαν δεν μπορούν να αποδώσουν άμεσα αυτό που χρειάζονται τώρα τα covid που είναι γεμάτα. Αυτοί θα μπορούσαν να πάνε σε συναφείς τομείς και τα covid που βεβαίως θέλουν ενισχύσεις να ενισχυθούν με το προσωπικό που προσλήφθηκε γι΄ αυτόν το σκοπό τόσο στις κλινικές όσο και στην σχετική ΜΕΘ.
ü    Παραφωνία βεβαίως υπάρχει και με κάποιες μεμονωμένες μετακινήσεις που σαφώς δεν έγιναν με υπηρεσιακά κριτήρια. Χαρακτηριστική η περίπτωση της υπευθύνου της Οφθαλμολογικής που μετακινήθηκε στην παθολογική για βάρδιες προς αντικατάσταση επικουρικής, κάτι που σαφώς δεν συνάδει με τις δυνατότητές της κλπ.
          Συνεπώς εκτιμούμε ότι
Όλα αυτά τα προαναφερόμενα θα πρέπει να επανεξεταστούν σε συνάρτηση  βεβαίως  με τις άδειες  ειδικού σκοπού και όχι μόνον.                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: