Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ από ΣΗΜΕΡΑ στην ΔΟΥΛΕΙΑ της η ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ, μετά την ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ όπου είχε προσφύγει.

      Κάνουμε γνωστό σέ όλους ότι ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ από ΣΗΜΕΡΑ 15.9.22 στην ΔΟΥΛΕΙΑ της η ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ, μετά την ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ όπου είχε προσφύγει. 
   Μιλάμε για την  εκπαιδευόμενη Νοσηλεύτρια που εργαζόταν εκείνο το μοιραίο βράδυ στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, αυτή που δεν είχε καμία ανάμειξη στο συμβάν, η οποία επιστρέφει από την ΠΕΜΠΤΗ 15.9.22 στην δουλειά της,  μετά από μια δίμηνη ταλαιπωρία που την οδήγησε η βεβιασμένη και επιπόλαια απόφαση του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου του Κου Δημόπουλου.
    Η θετική έκβαση αυτών των ασφαλιστικών μέτρων, η πρόσφατη σχετική προσφυγή  στό Πειθαρχικό της 6ης Υ.Πε,  για την Συναδέλφισσα που χειρίστηκε το συμβάν, μια προσφυγή κατά την διάρκεια της διεξαγωγής της  ΕΔΕ όπου εκτέθηκε η υπηρεσία μας και το πόρισμα της σχετικής ΕΔΕ, ΕΚΘΕΤΟΥΝ  τούς ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ οι οποίοι μετά απ΄ όλα  αυτα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ  να επαναφέρουν την νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα, των  αποφάσεων που είχαν πάρει με αφορμή το θλιβερό συμβάν των ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας Να ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ τούς μισθούς που στέρησαν στην Συναδέλφισσα που επανέρχεται και να ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ στίς θέσεις τους τις ΚΑΡΑΤΟΜΗΜΕΝΕΣ και ΜΕΤΑΚΙΝΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: