Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Απόφαση της 2ης/22.1.13 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

      Την  TΡΙΤΗ 22/1/2013, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας, με αφορμή την Επιστολή – Παρέμβαση στις Εισαγγελικές - Αστυνομικές κλπ Αρχές, της ΑΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, της κατασκευάστριας εταιρείας του διωρόφου κτιρίου, με αφορμή της Κινητοποιήσεις μας για την ΑΜΕΣΗ παράδοση και επαναλειτουργία του συγκεκριμένου αυτού κτιρίου.
         Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν ο Σπηλιόπουλος Αντώνης και η Ασλανίδη Κατερίνα, το Δ.Σ  του Σωματείου μας αφού έλαβε υπ΄όψιν του:
Ø  Την προαναφερόμενη Επιστολή – Παρέμβαση, της πανικόβλητης από τις πρωτοβουλίες μας – Κινητοποιήσεις μας, κατασκευάστριας εταιρείας του διωρόφου Κτιρίου, ΑΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.
Ø   Την κατάσταση του διωρόφου κτιρίου, που αν και έτοιμο και πληρωμένο, δεν παραδίδεται στο Νοσοκομείο.
Ø   Την αναγκαιότητα της άμεσης επαναλειτουργίας σ’ αυτό το κτίριο, τμημάτων και υπηρεσιών, που σήμερα υπολειτουργούν κάτω από τις πιο αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες για Ασθενείς-Εργαζόμενους και Ιατρούς και ιδιαιτέρως την επαναλειτουργία της  άκρως απαραίτητης και μοναδικής για την περιφέρειά μας γ΄ camera, της οποίας η προαναφερόμενη εταιρεία δεν επιτρέπει την εγκατάστασή  της στο διώροφο  αυτό κτίριο.
Και μετά από την  σχετική εισήγηση  του Προέδρου του Σωματείου μας και βεβαίως τις τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ  και φυσικά τη σχετική  διαλογική συζήτηση, ΟΜΟΦΩΝΑ  αποφασίσαμε:  
Ø  Την δημοσιοποίηση του προβλήματος και ιδιαιτέρως την προκλητικότατη συμπεριφορά και στάση της προαναφερόμενης κατασκευάστριας Εταιρείας, που επιδιώκει την παρεμπόδιση της Συνδικαλιστικής μας δράσης και όχι μόνον.
Ø   Την προσφυγή μας  στις Εισαγγελικές Αρχές, γι΄ αυτήν την Προαναφερόμενη κατάσταση, μαζί με την 3μελή επιτροπή των Ιατρών κλπ Νοσοκομειακούς Παράγοντες.
Ø   Την κατάθεση σχετικής μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου, εάν και εφ’ όσον το κτίριο δεν παραδοθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Ø   Την αποστολή σχετικού εξωδίκου στην κατασκευάστρια εταιρεία κλπ άλλους αποδέκτες, όπου θα γίνεται και σχετική μνεία γι΄αυτού του είδους τις αναποτελεσματικές Εργολαβικές αναθέσεις, τις καθυστερήσεις κλπ τερτίπια που προκαλούνται, γι΄ αυτά τα  άκρως απαραίτητα και αναγκαία έργα.
Ø   Την άμεση Συνάντησή μας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου για να συζητήσουμε, παρουσία όλων των σχετικών υπηρεσιακών παραγόντων, την διαδικασία άμεσης παραλαβής και επαναλειτουργίας του άκρως απαραίτητου διωρόφου κτιρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: