Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Παρέμβαση του Σωματείου μας στις Εισαγγελικές Αρχές.

         Βάσει της υπ. Αριθ. 2/22.1.13 Απόφασης του Δ.Σ του Σωματείου μας, την ΠΕΜΠΤΗ 24/1/2013, διαπαραταξιακή Αντιπροσωπεία του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τούς ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ, ΛΑΠΠΑ ΚΩΣΤΑ, ΣΟΥΓΛΕΡΗ ΧΡΗΣΤΟ και ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, την οποία συμπλήρωνε έκ μέρους της 3μελούς Επιτροπής των Ιατρών ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, όπου ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ  για την μη παράδοση του διωρόφου κτιρίου και την κατάσταση κάτω από την οποία λειτουργούν σήμερα στο 409 και στο Ταχύρρυθμο, τα τμήματα πού προβλέπονται να μεταφερθούν εκεί.
        Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών κατατέθηκε η παρακάτω επιστολή, πού εκτός από το Σωματείο μας την υπογράφουν η 3μελής Επιτροπή των Ιατρών, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και οι Διευθυντές των Καρδιολογικών Κλινικών.

"Αριθμ. Πρωτ:…............231.
  Πάτρα………..........24.1.13.   

ΠΡΟΣ:
 κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών

               Κύριε Εισαγγελέα

         Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία μας, για τις απαράδεκτες και επισφαλείς συνθήκες λειτουργίας των Καρδιολογικών κλινικών, της Μονάδας Εμφραγμάτων, της Αιμοδοσίας, των Εργαστηρίων και των άλλων τμημάτων και υπηρεσιών που προβλέπεται η στέγασή και η λειτουργία τους στο διώροφο κτίριο του νοσοκομείου μας.
          Ένα κτίριο που έχει κοστίσει στον Ελληνικό λαό 8,8 εκατομμύρια €, που είναι έτοιμο και έχει εξοφληθεί, δεν έχει παραδοθεί, παρά τις αλλεπάλληλες υποσχέσεις και ανακοινώσεις ημερομηνιών παράδοσης.
         Η μη παράδοση του κτιρίου, σε συνδυασμό με τις ελλείψεις σε προσωπικό, σε υλικά και την ελλιπέστατη χρηματοδότηση, στερεί την δυνατότητα στους με υπεράνθρωπες προσπάθειες Εργαζόμενους, να βελτιώσουν τις παρεχόμενες παροχές υγείας.  
       Στις σημερινές άθλιες οικονομικές συνθήκες, όλο και περισσότεροι, στρέφονται στον Δημόσιο τομέα υγείας. Άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, εργαζόμενοι,ανασφάλιστοι κ.ά. έχουν άμεση ανάγκη της πλήρους ανάπτυξης και λειτουργίας όλων των δομών της Δημόσιας Υγείας.
      Οι απειλές του εργολάβου, πέραν του ότι συνιστούν επέμβαση φίμωσης του Συνδικαλιστικού Κινήματος, προσπαθούν να συσκοτίσουν την πραγματικότητα.
    Παρακαλούμε λοιπόν, για την παρέμβασή σας, προς την κατεύθυνση εξασφάλισης της άμεσης παράδοσης και λειτουργίας του διωρόφου κτιρίου, προς όφελος του λαού της ευρύτερης περιοχής.  "

.....Δέστε το σχετικό με τα προαναφερόμενα ΒΙΝΤΕΟ, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=38365:2013-01-24-13-51-38&catid=55:politics&Itemid=191

Δεν υπάρχουν σχόλια: