Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Το Σωματείο μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του.

    Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 21/1/13 στις 12 το μεσημέρι η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ του Σωματείου μας.
      Στη κατάμεστη, από τους Εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους του 2012, αίθουσα είχαμε:
-  Κατ΄ αρχήν  την κοπή της Πρωτοχρονιά Πίττας, πού έφερε την αφιέρωση «Στο δύσκολο 2013 άς κρατήσουμε ζωντανή την ΕΛΠΙΔΑ, την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και την διάθεση για ΑΓΩΝΕΣ», από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, και στη συνέχεια την σχετική ομιλία του (που μπορείτε να την διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://workspaces.acrobat.com/?d=lqkOzCtYh8iGWWieyl72dA), όπου  αναφέρθηκε στα πιo σοβαρά προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε ως Νοσοκομείο και Εργαζόμενοι σ΄ αυτό.
- Στη συνέχεια είχαμε χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας τον Κον Αλεξόπουλο Γρηγόρη, τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν.  ΑΧΑΪΑΣ Χατζηλάμπρου Βασίλη και Κανελλοπούλου Μαρία, τον Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ, Κον Αντωνακόπουλο Τάκη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κον Δημ. Κοσμόπουλο, την Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος Κα Σιάμου Κων/να, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Γιάννη Σουβαλιώτη, την Εκπρόσωπο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ Βάσω Λυμπέρη, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας  Κον Νίκο Μακρή, τον Εκπρόσωπο της 5μελούς Επιτροπής των Ιατρών Τάκη Γεωργακόπουλο και την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κα Παπαναγοπούλου Γωγώ.
-    Την κλήρωση των τυχερών, όπου το ΦΛΟΥΡΙ, τον πρώτο Λαχνό πού ήταν μια ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, προσφορά του Σωματείου μας, κέρδισε η Συναδέλφισσα ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Νοσηλεύτρια. Επίσης κληρώσαμε, τρεις 2ήμερες άδειες πού κέρδισαν η ΤΕΝΤΖΕΡΑ ΜΠΕΤΥ επίσης Νοσηλεύτρια και οι Νοσοκόμοι ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ.
-    Τον αποχαιρετισμό των 71 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε και την απονομή εκ μέρους του Σωματείου μας, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ  για την πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.
                            ................................................
Δείτε στη συνέχεια όλο το σχετικό Φωτογραφικό Υλικό της προαναφερόμενης  Εκδήλωσης:

 
............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: