Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Για την Απόσυρση των Πιστώσεων για τις Αργίες και τα Νυκτερινά.

       Μια δυσάρεστη  έκπληξη περίμενε σήμερα τούς Εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αγ.  Ανδρέας και γενικά όλους τούς Εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία της Χώρας μας, όπου εντελώς ξαφνικά ¨ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ οι ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ¨ πού είχαν έλθει για την πληρωμή των Αργιών και Νυκτερινών του μήνα Νοέμβρη.
                                 Με αποτέλεσμα
Οι Εργαζόμενοι να παραμένουν απλήρωτοι για τις Αργίες και τα Νυκτερινά πού υποχρεωτικά κάνουν, εκτός από τον Δεκέμβρη του 2011 και μέρος των μηνών Μάρτη-Απρίλη-Ιούνη του 2012, τώρα με την προαναφερόμενη ενέργεια και για τούς μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη του 2012.
         Οι προαναφερόμενες πιστώσεις του Νοέμβρη του 2012, πού ήλθαν την προηγούμενη εβδομάδα, δεν κατέστη δυνατόν να δοθούν στους Εργαζόμενους, γιατί το σύστημα πού δρομολογούσε την καταβολή τους ήταν κλειστό για όλη την Ελλάδα, σήμερα πού αυτό άνοιξε δεν υπήρχαν αυτές οι σχετικές πιστώσεις. (τις πήρε πίσω το Υπουργείο).
         Βάσει αυτών των δεδομένων, της Απαράδεκτης και Προκλητικής αυτής Πρακτικής και Συμπεριφοράς, για τούς Εργαζόμενους του ευαίσθητου χώρου της Υγείας, επιβάλλεται και πρέπει, άμεσα και μάλιστα δραστική αντιμετώπιση της κατάστασης.
         Επειδή δεν νοείται να επιβάλλεται στους Συναδέλφους Εργαζόμενους να Εργάζονται υποχρεωτικά Αργίες και Νυκτερινά χωρίς να πληρώνονται, θα πρέπει όλα τα Σωματεία και οι Εργαζόμενοι και πρωτίστως η Ομοσπονδία, να δώσουμε σκληρή απάντηση.
         Επιτέλους επαναλαμβάνουμε ότι επιβάλλεται και πρέπει να προχωρήσουμε σε δραστική και ουσιαστική αντιμετώπιση του προαναφερόμενου προβλήματος, που απ΄ ότι φαίνεται θα έχει συνέχεια με τις ελλιπείς σχετικές  πιστώσεις πού προβλέπονται για το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: