Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ σήμερα των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ και ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην ΑΘΗΝΑ.

Αφίσα 31-01-2013
        Σε οτι αφορά την σημερινή 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική ΑΠΕΡΓΙΑ, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των Ανθυγιεινών Πολιτικών των Μνημονίων, που Υπονομεύουν και Διαλύουν το ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και εμείς  εντάσσοντας  παράλληλα σ΄ αυτήν  και τα δικά μας προβλήματα, τα ειδικότερα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγ.  Ανδρέας.
          Επίσης ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ μαζι με άλλους Συναδέλφους μας από την Δυτική Ελλάδα και στο σχετικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που γίνεται στην Αθήνα.
         Γι'  αυτήν την κινητοποίηση, χετικές είναι και οι παρακάτω ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, οι ανακοινώσεις που μπορείτε να τις διαβάστε κάνοντας κλίκ στους παρακάτω συνδέσμους: http://www.poedhn.gr/downloads/federation-announcements/item/download/680_3fe68d4dee5a5831e5f18ccfb7e71787
    όπως και η παρακάτω ανακοίνωση του Σωματείου μας:

¨Η ΠΟΕΔΗΝ σε συνεργασία με την ΟΕΝΓΕ  και τούς άλλους Υγειονομικούς και Συνδικαλιστικούς φορείς διοργανώνουν την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική ΑΠΕΡΓΙΑ, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των Ανθυγιεινών Πολιτικών των Μνημονίων που Υπονομεύουν και Διαλύουν το ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ, στην οποία συμμετέχουμε εντάσσοντας  και τα ειδικότερα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγ.  Ανδρέας.
                                             ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ 
Ø  Την Ανατροπή των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, που Συγχωνεύουν-Καταργούν Νοσοκομειακές και Προνοιακές Μονάδες, περικόπτουν μισθούς και συντάξεις, απολύουν Δημοσίους Υπαλλήλους, ελαστικοποιούν τις εργασιακές σχέσεις, απαγορεύουν την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, που υποβαθμίζουν, υπονομεύουν και  διαλύουν το Ε.Σ.Υ.
Ø   Έκδοση οργανισμών χωρίς περικοπές κλινών, κλινικών, προσωπικού και Συγχωνεύσεις – Καταργήσεις Νοσοκομείων. Καμία ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τμήματος, Διεύθυνσης, Νοσοκομείου.
Ø   Εξόφληση δεδουλευμένων πρόσθετων αμοιβών (Κυριακές, υπερωρίες, αργίες,  νυχτερινά). ΟΧΙ σε μισθούς πείνας και εξαθλίωσης.
Ø   Ένταξη στα ΒΑΕ, επέκταση επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας σε όλους τους Υγειονομικούς.
Ø   Προσλήψεις μόνιμου Προσωπικού. Καμιά ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ καμιά ΑΠΟΛΥΣΗ Εργαζόμενων.
Ø   Κατάργηση των χαρατσιών - Κούρεμα των δανείων. Οχι στη νέα φοροεπιδρομή. Δίκαιο φορολογικό σύστημα.
Ø   Τον Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της Υγείας, πού είναι επιβεβλημένος σ΄ αυτήν την περίοδο, την περίοδο της κρίσης, που οι Ελληνες ζουν στην φτώχεια και τον Κοινωνικό αποκλεισμό.
Ø   Αμεσα επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου.
Ø   Αμεσα ολοκλήρωση της Δημοπρασίας και εγκατάστασης του εργολάβου στο κεντρικό σεισμόπληκτο κτίριο.
Ø   Σωστή οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία των βαλτωμένων σε πάρα πολλούς τομείς Υπηρεσιών μας.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: