Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 31ης ΓΕΝΑΡΗ 2013 και ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην ΑΘΗΝΑ.

          Σε ότι αφορά την 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, πού έχει προκυρήξει για την ΠΕΜΠΤΗ 31/1/2013 η ΠΟΕΔΗΝ, αχςτική είναι η παρακάτω Ανακοίνωση - Κάλεσμα του Σωματείου μας.
Αφίσα 31-01-2013
        
     ¨Η ΠΟΕΔΗΝ σε συνεργασία με την ΟΕΝΓΕ  και τούς άλλους Υγειονομικούς και Συνδικαλιστικούς φορείς διοργανώνουν την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική ΑΠΕΡΓΙΑ, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των Ανθυγιεινών Πολιτικών των Μνημονίων που Υπονομεύουν και Διαλύουν το ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ, στην οποία συμμετέχουμε εντάσσοντας  και τα ειδικότερα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγ.  Ανδρέας.
                                             ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ 
Ø  Την Ανατροπή των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, που Συγχωνεύουν-Καταργούν Νοσοκομειακές και Προνοιακές Μονάδες, περικόπτουν μισθούς και συντάξεις, απολύουν Δημοσίους Υπαλλήλους, ελαστικοποιούν τις εργασιακές σχέσεις, απαγορεύουν την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, που υποβαθμίζουν, υπονομεύουν και  διαλύουν το Ε.Σ.Υ.
Ø   Έκδοση οργανισμών χωρίς περικοπές κλινών, κλινικών, προσωπικού και Συγχωνεύσεις – Καταργήσεις Νοσοκομείων. Καμία ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τμήματος, Διεύθυνσης, Νοσοκομείου.
Ø   Εξόφληση δεδουλευμένων πρόσθετων αμοιβών (Κυριακές, υπερωρίες, αργίες,  νυχτερινά). ΟΧΙ σε μισθούς πείνας και εξαθλίωσης.
Ø   Ένταξη στα ΒΑΕ, επέκταση επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας σε όλους τους Υγειονομικούς.
Ø   Προσλήψεις μόνιμου Προσωπικού. Καμιά ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ καμιά ΑΠΟΛΥΣΗ Εργαζόμενων.
Ø   Κατάργηση των χαρατσιών - Κούρεμα των δανείων. Οχι στη νέα φοροεπιδρομή. Δίκαιο φορολογικό σύστημα.
Ø   Τον Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της Υγείας, πού είναι επιβεβλημένος σ΄ αυτήν την περίοδο, την περίοδο της κρίσης, που οι Ελληνες ζουν στην φτώχεια και τον Κοινωνικό αποκλεισμό.
Ø   Αμεσα επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου.
Ø   Αμεσα ολοκλήρωση της Δημοπρασίας και εγκατάστασης του εργολάβου στο κεντρικό σεισμόπληκτο κτίριο.
Ø   Σωστή οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία των βαλτωμένων σε πάρα πολλούς τομείς Υπηρεσιών μας.¨
                    ...................................................
           Γι'  αυτήν την κινητοποίηση, καλούμε όλους τούς Συναδέλφους πέρα από την συμμετοχή τους σ΄ αυτήν, να δηλώσουν στο Σωματείο μας και την συμμετοχή τους για το σχετικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργνώνει την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στην ΑΘΗΝΑ η ΠΟΕΔΗΝ, όπου θα ανέβουμε με Λεωφορεία.
          Γι'  αυτήν την κινητοποίηση, διαβάστε επίσης και την  σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.poedhn.gr/downloads/federation-announcements/item/download/680_3fe68d4dee5a5831e5f18ccfb7e71787

Δεν υπάρχουν σχόλια: