Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Κώστας Πετρόπουλος για μέτρα ΔΕΘ: «Φθάνει πια η κοροϊδία»

 Με ανακοίνωσή του ο Κώστας Πετρόπουλος  Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι:
 «Όπως το είχαμε προβλέψει όλοι μας, ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, δεν ανακοίνωσε τίποτα για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, απλα επανέλαβε το γνωστό της οικογενείας 0+0=14%.
    Για τον Κο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Ν.Δ. οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, είμαστε αόρατοι.
  Ούτε μία λέξη δεν ανέφερε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην ΔΕΘ, δυστυχώς ούτε για τους υγειονομικούς εργαζόμενους, παρά τα πρόσφατα κροκοδείλια δάκρυα τους.
  Τα χειροκροτήματα και οι αναφορές για τους αγωνιστές της πρώτης γραμμής ήταν για μια  ακόμη  φορά λόγια επικοινωνιακά, λόγια "κενού περιεχομένου".
    Συνάδελφοι κλείστε τα αυτιά σας για δήθεν ένταξη στα ΒΑΕ, για δήθεν μονιμοποιήσεις,  για δήθεν τροποποιήσεις καθηκοντολογίων  κλπ.
    Απ' όλα αυτά που κατά καιρούς  μας έλεγαν ΤΙΠΟΤΑ δεν έχουν υλοποιήσει και τίποτε δεν φαίνεσαι να ειναι διατεθειμένοι να  κάνουν.
  Η κοροϊδία και εξαπάτηση τους,   άνευ προηγουμένου...Φτάνει πια !!!!!!
   Χρειάζεται και πρέπει ΑΜΕΣΗ και  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    Η πολύ μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλα και των υγειονομικών, στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ, έδειξαν την διάθεση για συνέχεια του ΑΓΩΝΑ, του μονόδρομου των κινητοποιήσεων, όπου με την συμμετοχή ΟΛΩΝ μπορούνε να φέρουμε αποτέλεσμα.».
Αναδημοσίευση από https://achaianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: