Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αποφάσεις της 11ης/14 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Νοσοκομείου.

          Στην 11η/25.7.2014 Συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, από την οποία απουσίαζαν ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Βασίλης Καραμπελιάς, το μέλος του Δ.Σ Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος και ο Εκπρόσωπος των Ιατρών Ηλιόπουλος Παναγιώτης, είχαμε:
         Κατ΄ αρχήν την έγκριση συνολικά 42 Οικονομικών Θεμάτων  του Νοσοκομείου  ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ και  5 αντίστοιχων του ΝΝΘώρακος, καθώς επίσης και  9 Διοικητικών θεμάτων του Αγ. Ανδρέα, όπου:
Α). Εγκρίθηκε η  Πρόσληψη  25 μαθητών από τον ΟΑΕΔ, όπως 5 Υδραυλικών, 8 Ηλεκτρολόγων, 3 Μαγείρων, 3 Χειριστών Η/Υ και 6 Διοικητικών.
Β). Εγκρίθηκε  και προωθείτε  στο Υπουργείο η πρόσληψη ενός από τα τέκνα του αποβιώσαντα Συναδέλφου μας Πολυκανδριώτη Βαγγέλη, βάσει σχετικών κείμενων διατάξεων, καθώς επίσης και η κίνηση των αντίστοιχων σχετικών διαδικασιών του επίσης αποβιώσαντα  Συναδέλφου Πατέλη.
Γ). Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις  μετάταξης των Εργαζόμενων του Νοσοκομείου μας, ΚΟΛΟΒΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ για το Νοσοκομείο Αγρινίου,  ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗΣ για την 6η Υ.Πε και ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΥ  ΚΩΝ/ΝΑΣ για το Νοσοκομείο της Κω, της οποίας ωστόσο  εγκρίθηκε η συνέχιση της απόσπασής της για ένα χρόνο, λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων
Δ). Αποφασίστηκε η εκ νέου κίνηση των διαδικασιών ΕΔΕ κλπ άλλων διαδικασιών, για την Διευθύντρια της Σχολής Βιτωράτου Βιβή, βάσει σχετικών καταγγελιών γονέων και μαθητών.
         Αξίζει να τονίσουμε ότι σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, ο εκπρόσωπος των Εργαζόμενων Κώστας Πετρόπουλος, έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης, το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις μετακινήσεις Ιατρών προς άλλα Νοσοκομεία και ιδιαιτέρως για εκείνες που δημιουργούν έντονα και σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία μας, όπως είναι η περίπτωση της διαβητολόγου, όπου λόγω της μετακίνησής της έκλεισε και το Ιατρείο στο Νοσοκομείο, ζητήματα που προκύπτουν από την απαράδεκτη πρακτική και τακτική του Διοικητή της 6ης Υ.Πε όπου προβαίνει σε μια σειρά αποφάσεις, όπως και η προαναφερόμενη, χωρίς ποτέ να ρωτήσει και να συνεννοηθεί με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: