Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Συνεχίζουμε τον ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.

        Στην Αθήνα μετέβη χθες 23/7/14, το Δ.Σ του Σωματείου μας, προκειμένου να συμμετάσχει στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που γινόταν από την ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Υπουργείο Υγείας, στα πλαίσια των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων του Κλάδου μας, αλλά και όλου του Δημοσιοϋπαλληλικού Κινήματος ΕΝΑΝΤΙΑ στις Αξιολογήσεις.
    Σ΄ αυτήν λοιπόν την προαναφερόμενη κινητοποίηση, οι συμμετέχοντες ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ της ΠΟΕΔΗΝ και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ των Νοσοκομείων της χώρας μας, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στην Πόρτα του Υπουργείου Υγείας όλα εκείνα τα χιλιάδες ΦΥΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ που μαζικά οι Εργαζόμενοι έχουν καταθέσει στα Σωματεία τους, με την ένδειξη ¨ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ¨, καίγοντας βέβαια ενδεικτικά αρκετά απ΄ αυτά.
     Το Σωματείο μας, όπως και αρκετά άλλα, κατέθεσε τις εκατοντάδες υπογραφές των Συναδέλφων-Μελών μας που αντιδρούν ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ενάντια σ΄ αυτές τις αξιολογήσεις, με δεδομένο ότι δεν είχαμε ΦΥΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, γιατί εμείς συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΠΟΧΗΣ της ΑΔΕΔΥ δεν έχουμε επιτρέψει να προχωρήσουν αυτές οι σχετικές διαδικασίες.
         Επίσης στη συνέχεια, στη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ που ακολούθησε με τον Υπουργό Υγείας, ακόμη μια φορά, θέσαμε το ζήτημα της Αξιολόγησης και τούς λόγους για τούς οποίους είμαστε στους

δρόμους. Απ΄ αυτήν την συνάντηση οφείλουμε να επισημάνουμε ότι διεφάνη η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ αυτού του Νόμου, τα ΚΕΝΑ που αυτός έχει και βεβαίως το ΑΔΙΕΞΟΔΟ στο οποίο έχει περιέλθει η Κυβέρνηση, γι΄ αυτό και η ατιμωρησία των υπαλλήλων που δεν θα υπογράψουν όπως ανέφερε σχετικά ο Υπουργός.
        Αξίζει να τονίσουμε ότι στις σχετικές ομιλίες, που έγιναν στο προαναφερόμενο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, αφού μετέφερε την κάθετη άρνηση των Εργαζόμενων του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ αλλά και γενικά των Δημοσίων Υπαλλήλων της Αχαΐας να συμμετάσχουν στην Αξιολόγηση, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ την κυβερνητική πολιτική, τόσο για τις διαδικασίες που θέλει να εφαρμόσει σε ότι αφορά τις Αξιολογήσεις, όσο και στην Ποινικοποίηση των Αγώνων μας, αλλά και την Διάλυση της Δημόσιας Υγείας.
          ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον ΑΓΩΝΑ
    ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: