Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Παρέμβαση του Σωματείου μας για τα Προβλήματα των Εργατών.

Αριθμ. Πρωτ:.........130.
Πάτρα………....29.7.14.                ΠΡΟΣ: Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.


       Ο Κλάδος των Εργατών, όπως είναι ήδη γνωστό, αντιμετωπίζει πληθώρα προβλημάτων. Προβλήματα που απορρέουν από τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε Προσωπικό, ελλείψεις που δεν δίνουν την δυνατότητα:

      • Κατ΄ αρχήν στους εναπομείναντες Συναδέλφους μας να δουλέψουν με ανθρώπινες συνθήκες, να πάρουν την κανονική τους άδεια, κλπ.
      • Αλλά και στο Νοσοκομείο να λειτουργήσει σωστά
δεδομένου ότι δυσχεραίνεται η καθημερινή του λειτουργία, η τροφοδοσία σε Υγειονομικό υλικό – φάρμακα κλπ, αρκετών τμημάτων και υπηρεσιών, εργασία που πολλές φορές από ευαισθησία και για να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις, διεκπεραιώνουν οικειοθελώς άλλοι Υπάλληλοι του Νοσοκομείου, όπως οι Φαρμακοποιοί, οι Προϊστάμενες κλπ, τούς οποίους ελπίζουμε να μην τρέξει η Διοίκηση και η Υ.Πε να τούς βαφτίσει Εργάτες και να επαναπαυτεί ότι όλα βαίνουν καλώς, όπως έκαναν με τούς Οδηγούς.
         Αυτό λοιπόν το μεγάλο και μάλιστα εκρηκτικό πρόβλημα, που όπως προαναφέρουμε καθημερινά δημιουργεί δυσλειτουργίες στο Νοσοκομείο, πρέπει επιτέλους να πάρει τέλος.
Καλούμε λοιπόν την Διοίκηση του Νοσοκομείου, σε συνέχεια των πάμπολλων παρεμβάσεών μας γι΄ αυτό το θέμα, να δώσει επιτέλους μια ΜΟΝΙΜΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΛΥΣΗ, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Νοσοκομείου, να οργανώνει το τμήμα που παραπαίει και να ανταποκρίνεται στα αιτήματα των Συναδέλφων-Μελών μας που υποφέρουν από το καθημερινό άγχος, την πίεση, την εντατικοποίηση της δουλειάς, αλλά και το καθημερινό κλίμα της έντασης, της οργής και της αγανάκτησης που και για άλλους λόγους βιώνουν στο συγκεκριμένο αυτό τμήμα.
Παρακαλούμε λοιπόν για τις δικές σας ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: