Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 09:30 πμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.

          Την Τετάρτη 9/7/14, συμμετέχουμε στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ εκφράζοντας κατ΄ αρχήν την αντίθεσή μας στην επικείμενη ποσοστιαία Αξιολόγηση των Εργαζόμενων
ü ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ «ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ü ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ «ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ» ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ
AFISA PLAI_SITE          Η Κυβέρνηση μετά την κατασκευή χιλιάδων  «επίορκων υπαλλήλων», καθώς και «πλεονάζοντος προσωπικού», προσπαθεί τώρα με εργαλείο την «αξιολόγηση» να οδηγήσει χιλιάδες ακόμα Εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα και σε απόλυση.
         Παράλληλα, η κυβέρνηση επικαλούμενη τη μείωση του κατώτερου μισθού στον ιδιωτικό τομέα ετοιμάζεται να προωθήσει για ψήφιση νέο μισθολόγιο για το Δημόσιο, που θα μειώνει ακόμα περισσότερο τις αποδοχές της πλειονότητας των δημόσιων υπαλλήλων και θα συνδέει τον μισθό με την αξιολόγηση, με σκοπό το βόλεμα «ημετέρων». Οι μειώσεις των αποδοχών θα αφορούν όλες τις κατηγορίες και κλάδους, αφού θα μειωθεί ο κατώτερος βασικός μισθός που αποτελεί την βάση κάθε μισθολογίου. Η κυβερνητική προπαγάνδα, που όπως και το 2010 επαναλαμβάνεται και σήμερα για την βελτίωση δήθεν των αποδοχών κάποιων κλάδων, δεν μπορεί να αποπροσανατολίσει κανέναν.                                                          
        Με το Νομοσχέδιο επιλογής Προϊσταμένων στο Δημόσιο, η κυβέρνηση προετοιμάζει νέα έφοδο στις θέσεις ευθύνης προσπαθώντας να ελέγξει πλήρως τη διοικητική ιεραρχία και να επιβάλει πλήρη συμμόρφωση στους μνημονιακούς σχεδιασμούς για το χώρο του δημοσίου, συνεχίζοντας και διευρύνοντας τον ασφυκτικό κομματικό έλεγχο και τις πελατειακές σχέσεις.
             Η κυβέρνηση και η τρόικα προετοιμάζουν νέα επίθεση στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα με νέες μειώσεις των επικουρικών και των κύριων συντάξεων, δραματικές μειώσεις στο εφάπαξ και νέες αυξήσεις στα όρια ηλικίας.  
       
Συμμετέχουμε  λοιπόν την Τετάρτη  9 Ιουλίου 2014, στην νέα 24ωρη Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας παράλληλα με τα προαναφερόμενα την αντίθεσή μας και την ανησυχία μας:
Ø  στην ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Συστήματος, των Δημόσιων Νοσοκομείων, συνεπώς και του ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑ.
Ø  Στην εγκατάλειψη του Νοσοκομείου αλλά και τα παιχνίδια σε βάρος του, τόσο με την υπόθεση της Παθολογικής, όσο και με τους Οδηγούς, αλλά και με τα Χειρουργεία, τον φανερό εμπαθή διαχωρισμό του από την 6η Υ.Πε  και όχι μόνον.
      Σε μια περίοδο λοιπόν, που η κυβέρνηση εντείνει τις επιθέσεις της εναντίον των εργαζομένων, η απάντηση που θα πρέπει να λάβει είναι η καθολική άρνηση στη διαδικασία αξιολόγησης –απόλυσης. Συνένοχους στο έγκλημα δεν θα μας έχουν.
Με τον αγώνα μας απαιτούμε:
         ΟΧΙ στην αξιολόγηση –λαιμητόμο.
         ΟΧΙ στις διαθεσιμότητες – απολύσεις.
         ΟΧΙ στις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
    Δημόσια και κοινωνικά αγαθά για όλους τους πολίτες.
ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και γενικότερα της δημόσιας περιουσίας.
ΟΧΙ στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.
ΟΧΙ στις ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ των ΑΠΕΡΓΩΝ.
Τώρα λύσεις στην ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ και στους Οδηγούς
Επιτέλους ΤΗΡΗΣΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ. Επιτέλους τέλος στην καταπίεση και τις καθημερινές φραστικές επιθέσεις  
στους εκεί  Συναδέλφους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΜΑΖΙΚΑ όπως όλοι έτσι και εμείς παραδίδουμε στο Σωματείο ανυπόγραφα τα Φύλλα Αξιολόγησης  
              ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ
ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ 
 και δεν παζαρεύει την Επαγγελματική ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ 
                           ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
                              Ο Λ Ο Ι    Σ Τ Ο   Δ Ρ Ο Μ Ο
               ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ
     στις 09:30 το πρωϊ,  μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.
                       ....................................................................
......Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://adedy.gr/wp-content/uploads/2014/07/2014.07.01-Ανακοίνωση-24ωρη-Απεργία-ΑΔΕΔΥ-9-Ιουλίου-2014.pdf
..........Διαβάστε επίσης την σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ,  κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.poedhn.gr/kinitopoiiseis/item/download/1138_4a099d5077734040f511796a22ceb3df

Δεν υπάρχουν σχόλια: