Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Οι Αποφάσεις της χθεσινής ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ μας ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

         Με την παρουσία αρκετών Συναδέλφων – Εργαζόμενων, πραγματοποιήθηκε χθες η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών του Σωματείου μας, για τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ κλπ άλλα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν ΕΝΤΟΝΑ αυτήν την περίοδο τον κλάδο μας.
          Σ΄ αυτήν λοιπόν την ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, μετά την λεπτομερή, την εφ΄ όλης της ύλης ενημέρωση-εισήγηση από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας και τις πάρα πολλές ερωτήσεις και τοποθετήσεις, αποφασίσαμε:
I.      Κατ΄ αρχήν την συνέχιση των Κινητοποιήσεων-των Δράσεων και Παρεμβάσεων μας, ενάντια στις Αξιολογήσεις, σε όλες τις σχετικές διαδικασίες, στα πλαίσια των αποφάσεων της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ, για την αποτροπή των ποσοστιαίων Αξιολογήσεων και την απόσυρση των σχετικών διατάξεων του Ν. 4250/14, που αφορά αυτές τις απαράδεκτες και προκλητικές, τις αντιδημοκρατικές ποσοστιαίες Αξιολογήσεις.
II.   Εκφράζοντας την ανησυχία μας απέναντι στην χαώδη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στο Νοσοκομείο, με τις αναρμόδιες επιλογές στη Παθολογική Κλινική, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ και του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Νοσοκομείου, έτσι ώστε να δοθεί επιτέλους τέλος στην προσβλητική και επικίνδυνη διαμορφωθείσα κατάσταση, για το καλό του Νοσοκομείου και βεβαίως  των εκάστοτε Νοσηλευομένων.
III.                       Να ζητήσουμε ΑΜΕΣΑ, από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, να δώσει επιτέλους ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΛΥΣΗ στο πρόβλημα των οδηγών, όπου επί 90 ημέρες έχουμε αφεθεί στο έλεος του θεού.
IV.                       Να ζητήσουμε από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τους εμπλεκόμενους στα Χειρουργεία, την ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ των υπαρχόντων ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,  να σταματήσουν την πίεση και το στρες που με την πρακτική τους ασκούν στο Προσωπικό, παρεμβάσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες ακόμη και για τούς Ασθενείς, προτού χρειαστεί η δική μας Συνδικαλιστική Παρέμβαση, με τον μονόδρομο των Κινητοποιήσεων, τις καθημερινές ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που βλέπουμε να έρχονται απέναντι στα προαναφερόμενα.
V.   Να ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΜΕ την ΔΙΑΛΥΣΗ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ και βεβαίως την Κυβερνητική πρακτική της επιστράτευσης των ΑΠΕΡΓΩΝ για να σταματήσουν ακόμη μια ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: