Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά έχουν κλείσει

        Με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, για αλλαγές στο Ασφαλιστικό καθεστώς, ένας θόρυβος που έχει αναστατώσει αρκετούς Εργαζόμενους, παρακάτω σας παραθέτουμε την άποψη του ενός από τα κόμματα της συγκυβέρνησης: 
            «Το θέμα των παραμετρικών αλλαγών στο ασφαλιστικό και των παρεμβάσεων στα εργασιακά, έχουν κλείσει με τις ρυθμίσεις που έχουν ψηφισθεί ως τώρα και ήδη εφαρμόζονται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχετικά με διαρροές προς τα ΜΜΕ που αναφέρονται σε δυσμενείς αλλαγές στο Ασφαλιστικό.
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
«Το τελευταίο διάστημα γίνονται διαρροές προς τα ΜΜΕ οι οποίες αναφέρονται σε δυσμενείς αλλαγές στο Ασφαλιστικό, ιδιαίτερα όσον αφορά τα όρια ηλικίας και τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων.
         Σύμφωνα όμως με την ενημέρωση που έχουμε από τα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, τίποτε από αυτά δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα των συζητήσεων με την τρόικα.
          Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δηλώνει και πάλι ότι για μας το θέμα των παραμετρικών αλλαγών στο ασφαλιστικό και των παρεμβάσεων στα εργασιακά, έχουν ΚΛΕΙΣΕΙ με τις ρυθμίσεις που έχουν ψηφισθεί ως τώρα και ήδη εφαρμόζονται.
Αναδημοσίευση από το enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: